March 19, 2014 iraducu 1Comment

Liftul este un fel de mijloc de transport in comun… ma puteti contrazice? Asta face liftul transporta oameni, nu inteleg insa de ce este nevoie sa saluti intr-un lift (“Buna dimineata! “- la urcare si “O zi buna la coborare!”…e un fel de lege nescrisa…trebuie sa saluti …asa se face). Nu-i cunosti pe oamenii pe care ii saluti. Mai ales cand vorbim de liftul de la serviciu.

Sa  recunoastem cati dintre noi stim  macar toate firmele care au biroul in aceasi cladire cu noi  ? Cu atat mai mult nu avem cum sa cunoastem toti angajatii/vizitatorii/calatorii sau angajati ai companiilor de curierat, sau orice alti “colegi de calatorie” cu liftul. De ce ne salutam in lift?

Eu nu am un raspuns insa astazi in mintea mea s-a facut o asociere: lift – mijloc de transport in comun- Buna dimineata!

Concluzia mea – in orice mijloc de transport in comun ar trebui sa ne salutam- la urcare si la coborare- va imaginati acest lucru dimineata in metrou?

salut la metrou

Te urci somnoros la Unirii si te indrepti chircit de alti pasageri spre marginea orasului la uzina ,  la multinationala eleganta de la marginea orasului : Pipera/ Aurel Vlaicu etc. Tu impreuna cu alti multi muncitori, detinatori de joburi …si acum sa ne salutam cu totii in cor in fiecare statie (Universitate, Romana…si mai bine Victoriei din 2-3 min in 2-3 min Neata !, Buna dimineata!, O zi buna ! O zi Usoara! La revedere! Buna dimineata!, O zi buna ! O zi Usoara! Buna dimineata!, O zi buna ! ………etc.

ce galagie … ce zumzet..ce enervat dar de ce nu facem asta? ..pentru ca asa se face?

Click pe poza de mai jos ca sa vedeti cum ne comportam noi, oamenii in lift :))

https://www.youtube.com/watch?v=1GSzCBv1-qA

Ti-a placut articolul?  Apasa pe manuta de mai jos si da-mi un like!

Esti de alta parere?  Scrie-mi parerea ta mai jos intr-un comentariu.

One thought on “Neata! in lift…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *