March 28, 2014 admin 0Comment

Cand vorbesc cu tata….

Cand vorbesc cu tata de multe ori am impresia ca vorbim o limba diferita. Eu …am multe de spus intr-un timp scurt, el doar cateva aspecte dar intr-un timp indelungat. Eu ma grabesc…de parca nu as mai avea mult timp pana cand …. iar el rar, detaliat de parca ar mai avea inca mult inainte.

Cred ca recunoasteti cu totii dialogurile de genul:

  • Ce mai faci? (aproape ca bati din picior asteptand sa-ti raspunda  “bine”, ca tu sa-ti poti continua graba)

  • Am fost la doctor, si pe drum m-am intalnit cu x, care este un fost coleg si am stat cu el de vorba si imi spunea ca…………………………(2 minute), apoi m-am urcat in masina , am calcat pe prima treapta, apoi pe a doua (tu deja …esti langa usa si in mintea ta se nasc raspunsuri …”sigur ca oricum nu aveai cum sa te urci in masina fara acesti pasi”), apoi am coborat in statia y, si am vazut 1500064849 oameni  (si tu raspunzi in mintea ta, in timp ce afisezi un zambet tamp “si eu fac asta in fiecare zi”  , “Doamne nu se mai opreste!”)………si am ajuns la doctor (dupa 10 minute)…. deja mai ai putin si-ti smulgi niste fire de par din cap…si cu acelasi zambet tamp intrebi din nou “si….Esti bine?”, zarind o raza de scapare, nu vrei sa o ratezi sub nicio forma….da, am facut analizele………………(dupa inca 20 de minute in care iti arata toate rezultatele si iti explica ca are colesterolul/glicemia/albumina putin crescute si ca oricum el se simte bine asa si nu are de gand sa ia pastilele prescrisa, cu putin noroc termina) si tu te bucuri YEEEEEEEEEEEEE!!!!!, am scapat pot sa plec oricum am intarziat 30 de minute si pleci.

Te intreb : De ce te grabesti copil nebun? Tu mai ai mult timp, el nu si cu toate astea l-ar imparti cu tine pe tot! Ascultam aceasi muzica …..

Click pe poza pentru un filmulet haios

Publicitate razboiul dintre generatii
razboiul dintre generatii

Sursa:www.publicitate.tv

 

Ne grabim, marim ritmul continuu intr-o tinerete si-o valtoare/viteza doar ca mai tarziu sa vrem sa incetinim ritmul iar cei din jurul nostru sa nu aiba timp sau sa nu vrea sa merga cu viteza noastra redusa?

Si ca sa nu se termine acest articol brusc si trist va propun o lista de intrebari pentru parintii nostrii pe care nu le vom folosii niciodata :):

1.De ce imi repeti acelasi lucru de 1 milion de ori?

  • eu iau lecitina, si pot mai mult ca tine asa ca nu ma mai chinui!
  1. De ce nu intelegi ca nu am timp?

-stiu tu esti intr-o criza mai mare de timp, dar eu sunt mai agitata de felul meu

3.De ce nu intelegi ce este un smartphone/net/site web/facebook etc, e asa simplu?

Eu nu stiu sa-ti explic…. e ceva vital ca apa (sau asa cred: nu, apa uit sa mai beau dar fara net nu am stat niciodata)

4.De ce te duci la medic, dar oricum nu iei tratamentul si nu ai incredere in medici?

Nici eu nu am incredere dar eu nu ma duc la doctor (n-am timp).

 

si pe masura ce o sa mai am intrebari o sa updatez lista 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *