March 31, 2014 admin 0Comment

Nu voi vorbi despre acel dans vesnic dansat la 80 % din nunti, care de altfel naste niste filmari si ipostaze cum probabil ati vazut cu totii pe net, care mai de care mai amuzante si/sau penibile. Un dans al pinguinilor cu pinguini.

Astazi mi-am propus sa vorbesc despre dansul pinguinilor mirelui si al miresei. Primul dans al cuplului nou format, sau mai bine zis primul dans pe care il privesc toti invitatii (in medie 100 de oameni).

Sunt sigura ca de fapt nu este primul lor dans, doar daca este prima oara cand acestia se vad (putin probabil de altfel), insa este primul privit de cuscrii, socrii, matusi, catei, pisici, papagali,,,,si alti “pinguini”. Avand in vedere acest lucru este vital sa fie un dans, cu o coregrafie, un dans invatat pentru care s-au facut repetitii multe zile cu un instructor cunoscut, ca doar asa se face, nu?

Ca doar nu iti permiti sa vada mama, soacra…etc ca tu de fapt esti afon si nu ai dansat in viata ta, sau si mai rau daca el “Gigel” nu stie sa danseze e GRAV, este poate prima impresie si trebuie sa fie asa…ca in filme si sa iasa un dans cel putin ca la Balurile din antichitate. De ce nu poti dansa POGO cu mireasa?, asa ai economisi si putin fard, ar exista si un moment artistic ( ca si asta trebuie facut la o nunta, si cand o sa cada el/ea cu cracii in sus o sa fie un fel de moment artistic nu-i asa?).  Sau de ce nu poti sa dansezi asa cum vrei tu , relaxat si fara sa numeri in cap pasii invatati in ultima luna, jumatate de an ca doar tu pricepi mai greu :)?

…si uite asa primul dans al mirelui si al miresei se transforma de cele mai multe ori intr-o balbaiala plina de emotii si este de fapt un moment de amuzament.  In unele cazuri nici macar nu ar mai fi nevoie de momente artistice …caci dansul a fost o arta a rigiditatii / pasilor gresiti/ calcatului pe picioare s.am.d. comic, chiar penibil uneori.

In concluzie dragilor, pentru a evita momente penibile, pline de greseli si chiar umilitoare aratati-le invitatiilor cine sunteti voi de fapt, cum sunteti voi si nu in ultimul rand daca stiti sau nu sa dansati. Cea din urma recomandare va va scapa de umilinte ulterioare, la alte nunti botezuri si alte petreceri in familie.

oare suntem diferiti? 

Image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *