April 24, 2014 admin 4Comment

De cand a inceput nebunia rusilor cu Crimeea…etc si cu ce s-a mai intamplat p-acolo (nu stiu foarte multe despre asta, nu m-am documentat si nici nu vreau sa-mi incarc memoria cu ” lucruri nesemnificative ” -aici il citez pe tata-), doar ca mi-am lasat mintea sa zburde si mi-am imaginat.:

..2014 ..razboi in Romania!

Si incepem cu strangerea oamenilor la arme in sate ….

Raspunsul din raportul Ministerului : nu mai sunt oameni sub 50 de ani si cei care sunt nu au fost gasiti caci zaceau prin santuri, beti sau sunt plecati din tara.

Mergem la oras  strangerea oamenilor la arme… in orase ….

Raspunsul din raportul Ministerului: nu a raspuns nimeni la usa, oamenii in blocuri , stateau comod pe balcoane dar nu erau prea deschisi sa raspunda la usi, oricum cei tineri nu stiu sa tina o arma in mana …poate doar daca razboiul este virtual ..tip Counter strike 1.6…

-“Io,cu mouse-ul si tastatura ma descurc destul de bine, dar nu ies afara acum ca mi se murdaresc adidasii si nu imi place cand ploua” – a declarat un baiat de aprox 22 de ani dar care nu ne-a spus numele, a folosit pseudonimul “Calaretul”.

CounterTeamWallpaperJPEG

Decizie :

 • Vom strange oamenii care au facut armata!

dupa cateva zile…

 • Am mers si i-am strans : cel mai tanar are 49 de ani si cel mai batran 99 de ani in total 100 de oameni :), restul inca nu au iesit la pensie si au spus ca nu renunta …. mai au putin si fac 65 de ani si vor si ei macar un an de pensie.

Avem oamenii….. si acum conducatorul de oaste

-Cei care sunt in unitati, sa vina sa-i instruiesc si sa-l alegem pe cel mai bun:

 • Primul , are 98 kg, …nu prea are conditie fizica!
 • Urmatorul, e o domnisorica draguta (imbracata in roz pe sub uniforma usor accesorizata, caci ei nu prea ii place verdele (e nepoata comandantului),…

-Urmatorul, el este psihologul/inginerul/cantaretul/it-stul, nu-i putem folosi pe ei, ai au stat cel mai mult in birou ….

 • Urmatorul, el este bucatarul, nu ne putem lipsi de el caci mai  avem si noi diverse evenimente de protocol …
 • Urmatorul, el inca n-a facut instructia de 3 luni (sau zile ) si nu stie cum arata arma

……….

 

 • Ultimul, el este portarul domnul care a are cea mai buna conditie fizica (a stat in ploaie, a facut garzi de noapte, nu e gras, este cat de cat prezentabil, are si spray cu lacrimogen…) este cel mai potrivit conducator de oaste…sa inceapa razboiul dar inainte asta….
 • Domnule ministru , domnule ministru !

-Daaaaaa, ce este?

 • Suntem atacati! suntem atacati ! Sunt la Sighet… vin pe jos!

-Bun ! Stare de razboi! Trimite-o pe Doamna care face curat ..cu aceasta cerere de aprobare a starii de razboi sa o semneze x, apoi Y apoi Z. Dupa ce se intoarce, atentie sa vina urgent la mine!

Dupa 7 ore si jumatate  (ca mai avea o jumatate de ora din program ) doamna se intoarce victorioasa cu cererea.

 • Bunnnnn…aaa dar n-are stampila de la arhiva…! Mergi sa-ti puna stampila la arhiva.
 • Dar, la arhiva nu mai e nimeni, inchide la  11:00 acolo  si , trebuie sa plec si eu caci (aratand spre ceas), am depasit cele 8 ore de program.

-Bine, las’ ca incepem maine razboiul  – mergi, dar maine la prima ora sa mergi la arhiva!! Dupa ce o inregistreaza o aduci la mine, eu o sa-ti mai dau un formular, pe care sa-l duci la secretara sa-l completeze, sa-l semneze tot ministerul, sa-l stampilezi iar la arhiva dupa care sa-l punem la dosarul 3 din dulapul 7 care este in biroul de la unitatea UM ……… Tot de acolo o sa-ti dea un bilet de inregistrare cu un numar, numarul trebuie …….jucat la loto (ca  are 6 cifre) si daca o sa castigam … o sa-ti fiu recunoscator .

 • Sa castigam? Razboiul ….. sau la loto ?

 

castig la loto

 • La loto, caci razboiul …pentru noi inca nu a inceput! N-avem inca dosarul aprobat!

4 thoughts on “..2014 ..razboi in Romania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *