May 12, 2014 iraducu 0Comment

In weekend am fost sa facem cateva cumparaturi. In magazinul acela unde gasesti de la mobila pana la borcane si linguri. Ca tot romanul, ajunsi acolo ne-au incantat multe lucruri. Asa ca ne-am hotarat ca ne sunt necesare inclusiv prostiile cu care ajungi acasa de obicei si iti dai seama ca puteai sa traiesti inca 200 de ani fara sa ai asa ceva. (nu te preface ca nu stii despre ce vorbesc…sigur si tu faci la fel:)) ).

Asa ca ne-am hotarat sa ne cumparam si doua perne, insa ..mare ne-a fost uimirea cand am vazut cate tipuri sunt. Am inteles difera in functie de umplutura, material, forma si culoare …dar cum sa-ti alegi perna in functie de pozitia in care dormi???

Perna pentru dormit pe spate, intr-o parte sau perna pentru dormit pe burta.Serios!?!

Pai eu nu stiu cum dorm, stiu cel mult in ce pozitie adorm. Adica adorm intr-o parte, imi dau seama ca vreau sa ma intorc si sa dorm pe burta ma trezesc si schimb perna, peste o ora amortesc si vreau sa dorm pe spate ma trezesc schimb iar perna si adorm din nou. Pe bune? ce cred producatorii de perne ca eu stau cu un teanc de perne langa pat si din ora in ora ma trezesc sa schimb perna?

perne pentru dormit pe spate
perne pentru dormit pe spate sau intr-o parte?

Imaginati-va ce se intampla daca ma intorc si nu imi dau seama….., poate ar trebui sa-mi montez in pat niste senzori pe care sa-i ating cu nasul. Iar cand nasul meu este la dreapta , la stanga sau in jos sa ma trezeasca ca sa schimb perna, nu? :))

Cu siguranta asa voi avea un somn odihnitor cum scrie pe fiecare eticheta a fiecarei perne.

Voi cum dormiti si cum procedati cu pernele? ca eu sunt in dilema

Cred ca o sa dorm pe aceasi perna de fulgi primita de la mama, grea, patrata dar fara atatea instructiuni de folosire. Vreau doar o perna pe care sa dorm indiferent de pozitie!

Ps: Stie cineva daca exista perna cu memorie…dar de 1 Terra ca sa memoreze multe poziti?:))))))

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *