May 14, 2014 admin 2Comment

IMG_0590-1

 

De cand ma stiu cand am avut unul sau mai multe buchete de flori in casa, de fiecare data cand treceam pe langa ele imi aduceau un zambet, o bucurie. Cred ca pentru noi femeile un buchet de flori primit e ca un multumesc ce dureaza mai multe zile. De multe ori imi dojenesc sotul ca nu mi-a mai adus o floare ( spun “o floare” ca sa nu para ca cer prea mult, e doar o strategie :)).

Barbatii insa,(nu toti, ca sa nu-mi sara nimeni in cap) cand trebuie sa cumpere flori e ca si cum trebuie sa cheltuiasca niste bani total nepotrivit. E ca atunci cand ei vor sa-si cumpere o drujba chiar daca stati la bloc si nu o va folosi niciodata…dar din perspectiva inversa.

  • De ce, o floare? De ce nu, o bijuterie?(e mai utila…isi spune el in mintea lui  … si se gandeste, probabil ca de cate ori o vei vedea te vei bucura si iti vei aminti de gestul lui)

  • Pentru ca … vreau o floare(argumentez “logic”ca intodeauna) , nu ti-am cerut nimic mai mult (tot parte din strategie), o atentie, o multumire o bucurie . Dar sa nu-mi aduci maine …ca ti-am zis eu ca asa… nu mai au niciun farmec

:(, ma prefac eu suparata.

Imi amintesc ca si tata, ca si sotul meu nu stia nimic despre flori. De cate ori vedea niste flori frumoase  ca cele de mai jos

buchet_de_flori_cu_gerbera florarie online livrare in doua ore

spunea :

  • Ce bujori frumosi! (nu conta ca erau trandafiri, narcise sau orice altceva), bujorii erau singurii pe care “ii stia”, pentru el floare frumoasa = bujori..era asa de amuzant ..si cred ca si acum ii complimenteaza muscatele, violetele de Parma, cactusii si toate celelate flori ale  mamei din ghiveci tot asa.

Revenind la sotul meu probabil ca si pentru el este similar ( ca doar se spune ca fetele isi aleg sotii precum tatii).Doar ca inca nu am descoperit pentru el florile = ? Si ca sa nu experimentez, in caz ca citeste acest articol am facut aici o scurta selectie de pe site-ul celor de la Floraria Mobila, asa ca sa nu mai existe nici argumentul “Nu am avut timp!

aranjamente superbe si colorate Aranjament_cu_gerbera_irisi_crini_si_minirosa_235_00_ronaranjament_tradafri_gerbera_minirosa_si_crini

Ps: Livreaza in doar doua ore!!!

 

 

 

 

Vreau si eu o floare …ca asa se face! (daca cumva nu am fost indeajuns de explicita 😉 )

2 thoughts on “Iti spun si unde il gasesti … in Floraria Mobila !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *