May 22, 2014 admin 1Comment

Bun sa vedem cine a fost intr-un club sa “Stand Up!”…. sau ma rog poate doar sa citeasca articolul si sa se dea cu parerea.

teatru sau orice alt spectacol in club
regulile unei mese de 4 persoane

Acum ceva vreme aveam 50 kg uda si eram destul de subtirica si supla (cum spuneau invidiosii “slaba, slaba …asa ca tine”, eram un fel de etalon pentru cel mai slab om de pe Pamant) si chiar si atunci ma cam strangea spatiul de la masa intr-un club/cafenea unde mergeam la un teatru de improvizatie, un stand up sau eu mai  stiu ce. Acum insa cu cateva (2  , 20) kg. in plus si cu o burta maricica in fata, ii compatimesc pe cei normali sau grasi. De ce?

Pai simplu, ati vazut cum sunt mesele si scaunele asezate intr-un spatiu de genul asta?  Spatiul este mic, stim ! cat poate sa aiba un subsol al unui bloc in centrul vechi sau un sfert dintr-un etaj ? , cativa metri patrati (…2 de exemplu :))… exagerez, stiu , dar e mic!

dar daca ai un eveniment acolo  e clar ca parca peste noapte spatiul poate gazdui cel putin 40-50 de persoane.  Care este secretul?

sa studiem regulile unei mese de 4 persoane:

  1. Mesele sa fie inalte (de obicei), scaunele inalte, dar sezutul cat mai ingust (niciodata mai mare de jumatate dintr-o coala normala  de A4), adica cat un servetel impaturit (daca se poate cat un servetel nazal impaturit , e si mai bine).

  2. Masa niciodata mai mare ca un servetel intins, adica 20/20 cm

  3. Spatiul dintre scaune – 10 cm in pozitia medie de la scoaterea lui de sub masa. Adica vrei sa stai la masa, te asezi te impingi cu scaunul sub masa, iti lipesti genunchi de primul obstacol si te rogi ca cel sau cea care se va aseza in spatele tau sa fie mai slab/slaba si sa-i ajunga diferenta de 5 cm.

  4. Chiar daca ati incaput 40 de oameni ” cat de ghemuiti” cum spune domnul din filmuletul de mai jos (minutul 1:26), intr-un spatiu de 15-maximum 20, niciodata nu vor fi mai mult de doi chelneri care alerga la toate mesele si in toate partile

  5. daca ai reusit sa-ti misti mana dreapta pentru a-i face semn sa te salveze din storceala, sa-ti aduca ceva de baut, o sa dureze ceva pana vei fi salvat servit.

balci -aicisea

sa vedem cine mai  are reguli noi pentru amenajarea unui astfel de spatiu. Tu ce regula ai mai adauga?

One thought on “Regulile unei mese de 4 persoane la stand-up, teatru sau orice alt spectacol in club

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *