September 22, 2014 admin 3Comment

Nu stiu cati dintre voi ati vazut (sau ati sesizat), ca in reclama de la imodium capsunile cresc in copac.

Voi ce parere aveti despre asta?

Eu initial am crezut ca nu vad eu bine si apoi m-am intrebat …de ce capsuni si nu orice alt fruct care, chiar creste in copac?  Sa le fi scapat si lor?

Oare cei care au facut acest spot nu stiu unde cresc capsunile?

Pai dragilor, va pot explica eu, daca voi ati crescut “pe bloc” si pentru voi orice fruct creste in copac. Capsunile cresc intr-un fel de plante mici, care de obicei nu se ridica mai mult de 10 cm de la sol.

Ce vor intelege copii nostru din acel spot? … deci mult succes dragi parinti in a explica ca, capsunile nu cresc in copac si ca in acest spot s-a gresit sau au facut intentionat asa, ca sa …… nu stiu ca sa ce? asa ca spor la gasit explicatii.

Spotul l-am gasit doar in engleza, dar intelegeti voi esenta: Spot Imodium

3 thoughts on “Capsuni in copac- Imodium

  1. mai nou s-au descoperit niste capsune (asta e pluralul fructului in dex) care cresc pe niste rugi asemanatori copacilor; suntem in epoca pepenilor patrati (ca sa poate fi asezati in frigider. In plus reclama poate sa sugereze ceva utopic, ireal sau altfel … atat timp cat capsunele nu sunt maro; portocalii sau in dungi de zebra…eu sunt oki cu reclama 🙂
    No offence! imi place postarea dar asta-i pctul meu de vedere

    1. Nu-mi place ce aud…asta inseamna ca am terminat scoala foarte de demult. Pe vremea cand capsuni erau plantele si capsune fructele =)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *