October 13, 2014 iraducu 3Comment

Recunosc, punctualitatea nu este atuul meu, dar cand intarzi am si eu o limita …acolo un maxim 15 minute. Mi-a fost dat insa, sa-mi intalnesc sotul, care se pare ca traieste intr-o alta dimensiune spatiu-timp. Oare asa sunt toti barbatii sau doar eu am fost asa norocoasa?

De cand il stiu m-am enervat si ma enervez de fiecare data cand plec de acasa sau cand trebuie sa mergem undeva impreuna…cum sa va explic? De fiecare data cand urma sa ne intalnim cu prietenii undeva, sau sa mergem la un eveniment. Cand ajungeam,  ma loveau fetele incruntate ale celor care ne-au asteptat. De multe ori am primit si usoare amenintari  (nu mai mergem niciodata cu voi sau o sa va spun data viitoare ca ne vedem cu o ora inainte ca sa nu va mai asteptam) dar n-au functionat. Eu ma faceam mica intr-un colt si stiam ca n-am nicio vina ( chiar daca de obicei din cauza femeii din cuplu se intarzie , la noi nu e asa). Drept urmare am mancat papara multa, pe aceasta tema fara sa am vreo vina.

Odata tin minte cam l-am anuntat ca trebuie sa ne vedem undeva cu o ora inainte ca sa fiu sigura ca ajunge. A venit agitat si nervos si cand i-am spsus ca nu trebuie sa mearga ca la raliu prin oras ca mai avem timp, s-a enervat si mi-a spus sa nu mai fac niciodata asa ca era sa faca doua accidente in drum spre mine…. deci nici asta nu a rezolvat problema. Ce-i drept n-am mai folosit aceasta metoda, caci mai bine sa ajunga mai tarziu decat niciodata :)).

Culmea omului care intarzie o stiti? Vi-o spun eu : El are intodeauna ceas la mana!

Drept urmare m-am gandit ca este de la ceas sau ceasuri … caci o alta ironie este ca este pasionat de ceasuri si are aproape o colectie acasa. Dar ca sa elimin si aceasta posibilitate m-am gandit sa-i fac cadou un ceas, care stiu sigur ca merge bine. Zis si facut…

M-am apucat sa stau de vorba cu prietenul meu google si am ajuns pe un site cu foarte multe ceasuri frumoase si destepte…pacat ca n-am gasit unul care sa-l teleporteze la timp acolo unde trebuie:)), dar am gasit ceva apropiat

Primul model un ceas Casio , mi-au placut foarte mult functiile lui

Functii: data, zi a saptamanii, luna, an, afisaj 24h, cronometru, numaratoare inversa, calendar, afiseaza ora pentru 48 orase (+cod oras), afisaj iluminat, alarma, antimagnetic, antisoc.

Sper sa nu se foloseasca de scuza Imi afisa ceasul ora pentru alt oras :))

Ceas Casio

 

Iar modelul al doilea un superb ceas Detomaso,

Ceas Detomaso

Cand o sa il dau o sa-i spun ca il pot controla eu, si daca nu ajunge la timp, toate ledurile se vor inrosii si va exploda. Stiu ca isi iubeste mult ceasurile si poate de frica sa nu-l piarda o sa faca un efort.

ceas detomaso detomaso-3

Voi ce ziceti o sa mearga?

 

3 thoughts on “Sa fie oare de la ceas…?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *