October 17, 2014 iraducu 0Comment

De ceva vreme ne-am mutat in casa noua cum se spune. Ca tot omul am cumparat mobila, electrocasnice si cam atat. Treptat am ajuns in a avea un apartament dragut si aerisit. Nu vroiam covoare sau eu mai stiu ce pe jos..dar ne-am pricopsit cu ele ..cadou de la bunica. Vrei, nu vrei, le-am pus pe jos cu toate ca imi e mai greu cand fac curat. Uneori le vad si utilitatea insa de cate ori fac curat ma gandesc cu drag la gestul bunicii. Peretii sunt albi si asa mi-am dorit sa ramana, doar ca sotul meu insista sa punem tablouri….ei …cu asta nu pot sa fiu d-acord. Nu-mi plac tablourile si pe langa asta ar trebui sa gauresc peretii ceea ce chiar nu ma incanta. Dezbaterea dureaza de multa vreme dar se pare ca am iesit invingatoare pana acum. Peretii sunt inca albi si goi.

M-am gandit eu mai bine si am ajuns la concluzia ca totusi nu poate sa ramana totul asa ca parca seamana a spital :)). Prin urmare am cautat alternative si am gasit. Punem stickere decorative. Acum incepe insa alta dezbatere eu vreau floricele, fluturasi el vrea forme geometrice umbre si/sau mesaje. Nu sunt eu specializata in decoratiuni, insa nu-mi plac modelele alese de el :).

Pana la urma cred ca vom merge pe alegerea unui mesaj interesant si amuzant cum este stickerul pentru peretele din bucatarie pentru care am cazut amandoi de acord. L-am gasit pe lipicios.ro

sticker bucatarie

Au foarte multe stickere pentru pereti si au si multe promotii ceea ce inseamna costuri mai mici.

De obicei nu sunt foarte receptiva cand vine vorba despre un site de unde nu am mai cumparat dar am vazut ca au multe multumiri de la clienti, iar autocolantul pe care il folosesc este cel mai bun din piata, respectiv autocolantul Oracal special pentru aplicari pe pereti. (spun asta pentru ca am lucrat ceva timp in productie publicitara si stiu ca mai sunt furnizori care folosesc alte tipuri de autocolant, care dupa putin timp isi pierd aderenta, se decoloreaza sau eu mai stiu ce alta traznaie..)

Pasul urmator este sa decidem daca punem fluturasi si floricele in sufragerie sau alegem un model abstract…

pana atunci o sa gatesc cu vin si cateodata o sa mai pun si in manacare:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *