October 20, 2014 admin 2Comment

Ma distrez copios cand vad in online diverse erori ..omenesti ce-i drept dar care n-ar trebui sa scape de ochii unui tester sau al unui om de marketing.

Din pacate sau poate din fericire (pentru cei dornici sa inceapa o afacere in domeniu), online-ul la noi este departe de perfectiune. In multe cazuri joaca la juniori cum imi place mie sa spun.

Eu personal sunt un fan al cumparaturilor online, nu-mi place sa pierd timp prin magazine, sa invart umerasele pe toate partile, sa probez sau sa stau la coada la cabinele de proba. Urasc cel mai mult sa gasesc ceva la reducere, intr-un stand mare… aruncate produsele de-a valma in mijlocul magazinului iar eu sa caut o marime precum cautau piticii lui Alba ca zapata aur in mina. D-aia iubesc online-ul!

In online insa te lovesti de altfel de lucruri, site-uri alambicate cu produse multe pe o pagina, greu de gasit dar si mai grav cu greseli in texte sau in formularele de calcul.

Sa va povestesc …

Imi comand pe 8.10 doua rochite de pe un site mare si cu notorietate…cu reclame peste tot (fb, google adsens, portaluri..peste tot…multi bani cheltuiti pe reclama) insa se pare ca de un tester nu au avut bani.

Livrarea se face in 8-10 zile (nu-mi amintesc sa fi specificat daca sunt lucratoare sau calendaristice….ma rog). Se face 18.10 si ma intreb ce s-a intamplat cu comanda, intru pe site, in contul meu si imi spune asa Coletul a fost expediat în data de: 20.10.2014  Numărul coletului ODPxxxxx

Deci cum ar veni comanda mea a fost expediata in viitor, adica peste doua zile..:))

gafe in online 3

Surpriza este ca nici astazi, 20 fiind, comanda nu a fost expediata, mai astept si maine ca poate constelatia Marte-Venus este favorabila.

O alta mare gafa gasita a fost sa caut ceva pe google si sa dau click pe un site care avea Adsens (reclama platita la google pt a aparea site-ul printre primele pe anumite cautari). Ce credeti ca s-a intamplat? Avea contul suspendat de la gazduire….adica am intrat pe o pagina de eroare. Pai bine mai omul lui D-zeu, iti faci reclama pe google dar nu te asiguri ca site-ul tau se afiseaza macar?

Pagina de eroare

Astept comentariile voastre …Voi ce gafe in online ati mai intalnit?

Vezi si :
Draga vanzatorule in online! (II)
Draga vanzatorule in online!

2 thoughts on “Draga vanzatorule in online III – Gafe in online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *