October 23, 2014 admin 1Comment

Acum multi, multi ani in urma (ma sperie gandul cat de multi:) ), aveam 5 – 6 anisori. Eram un copil sociabil asa ca de sfantul Constantin si Elena m-am dus zambind cu strungareata mea la un vecin sa-i spun ca astazi este ziua mea.

  • Nenea Fevrone (gandindu-ma acum…Doamne ce nume avea si omul asta), stii ca azi e ziua mea?

zambind vecinul meu de aproape 70 de ani imi spune:

  • La multi ani!

Era un om singur ce crestea albine, vindea mierea lor si cam din asta traia. Tata era prieten bun cu el, nu stiu din ce motiv dar asta nu mai conteaza.

Peste cateva ore s-a trezit mama la poarta cu el, oferinde-i un borcan de miere drept cadou si povestindu-i cum m-am dus eu ca o floricica si i-am spus ca e ziua mea. S-au amuzat amandoi! Acum adaucandu-mi aminte ma amuz si eu. Dar daca atunci asta a functionat…o sa incerc si acum. Nu mai am strungareata nici zambetul de copil inocent …dar cine stie?

Prin urmare

  • Stiti ca vine ziua mea ?

Va vand doua ponturi:

  1. Intre 21 si 28 noiembrie pe CautCeas.ro gasesti cele mai tari oferte de Black Friday. (ce coincidenta…pe 21 e ziua mea:)) ).
  2.  Un super ceas de care m-am indragostit iremediabil. Livrarea pentru el se poate face in 24 h, transportul este gratuit (pentru ca are valoare mai mare de 300 lei). Are garantie 2 ani. Plata se poate face ramburs, online si chiar in rate.

http://www.cautceas.ro/cumpara/detomaso-sportiva-multifunction-rosegold-brown-dt3016-g-7752951


ceas-detomaso-sportiva-multifunction-rosegold-brown-dt3016-g~8382206 ceas-detomaso-sportiva-multifunction-rosegold-brown-dt3016-g~8382208 ceas-detomaso-sportiva-multifunction-rosegold-brown-dt3016-g~8388843

Uitati cat de frumos se vede noaptea!

ceas noaptea detamaso

Eu, in schimb sunt foarte nehotarata daca sa fie asa, sau pe alb.

http://www.cautceas.ro/cumpara/detomaso-sportiva-multifunction-rosegold-white-dt3016-h-7752949 

ceas alb detamaso

Doamne cat e de frumos! 

iar daca tactica nu functioneaza …. pentru ca nu mai am 5 ani, strungareata si inocenta de atunci..Promit ca-l pandesc eu, de Black Friday si mi-l fac singura cadou. Ca doar e ziua mea si merit!

Voi ce parere aveti, o sa functioneze tactica? Astept parerile voastre si/sau modelele care v-au placut voua.

 

One thought on “Stii ca vine ziua mea?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *