October 29, 2014 admin 0Comment

Astazi sunt suparata! cum domnule sa ceri o resetare de parola la Yahoo pentru un cont de mail, care trebuie sa-ti fie trimisa tot pe un cont de Yahoo si sa nu o primesti nici macar dupa 24 de ore?

Nu inteleg eu sau cum? Intre timp am primit mail-uri de pe gmail, de pe alte site-uri, confirmari de inregistrare dar de la yahoo nimic. M-am gandit ca se poate aplica culmea online-ului sa-ti intre mail-ul de la yahoo in contul de yahoo in Spam dar nu este nici acolo. Cum oare sa-mi resetez si eu o amarata de parola pe care nu mi-o mai amintesc?

yahoo

Aveam la un moment dat o parola simpla, pe care o tineam minte.  A trebuit sa o schimb… asa ca:

  • am incercat prima varianta dar Yahoo-ul a spus Este asemanatoare  cu ce anterioara nu este bine!
  • am incercat a doua varianta dar Yahoo-ul a spus Este asemanatoare cu userul si nu e bine
  • am mai incercat o varianta si a spus Acum 5000 de ani ai mai folosit aceasta parola 
  • m-am gandit la altceva…atunci pe moment

dar Yahoo-ul a spus NU! Trebuie sa fie o parola cu n caractere, unde n are valoare de la 50 la plus infinit, care sa contina x si 0, trei paranteze si alte 7 cifre!

Serios? Am schimbat-o conform noilor cerinte dar nu mi-o mai amintesc. Caci mintea mea nu este generator de parole complicate.

Prin urmare am solicitat resetarea parolei, si m-au anuntat ca a fost trimisa pe adresa ……..@yahoo.com. Dar se pare ca vine asa de departe incat nu a reusit sa ajunga acel mail nici dupa 24 de ore.

O alta culme stiti care este? Ca trimit mail-ul (nu stiu in cat timp) si daca nu accesezi link-ul respectiv in cateva ore nu mai este activ.

Deci uite, cum stau eu acum, sa pandesc mail-ul cu pricina, de parca altceva mai bun nu am de facut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *