October 30, 2014 admin 0Comment

Stiu..cu totii va ganditi ca nu-mi place frigul, nu-mi place zapada (sau mocirla care se vede in Bucuresti), etc. Ei, nu! Mie imi place zapada, sunt nascuta iarna si asa imi place cand ninge …. e ca un vis frumos. Nu ma deranjeaza nici macar dezapezitul masinii sau umezeala.

Dar ma enerveaza maxim, sa mut hainele in dulap. In fiecare primavara si toamna (in cazul actual direct iarna), trebuie sa mut toate hainele de vara/iarna sa le pun pe raftul de sus si pe cele de iarna/vara sa le pun pe raftul de jos. E si asta urasc cel mai mult. 

De fiecare data iau teancuri de haine (multe dintre ele nepurtate din copilarie 🙂 ) si le mut. ma urc pe scaun, ma cobor si uite asa in fiecare an pierd cate doua zile din viata mea ca sa fac asta. Dar si mai frustrant este, ca de fiecare data ma apuc de treaba, cu gandul ca voi arunca multe dintre ele. Paltoanele de dama pe care nu le mai port, bluzele care s-au uzat, puloverele decolorate…insa la final nu arunc decat un tricou foarte rupt si poate o helanca care tin eu minte ca imi era prea scurta. Cand le triez ma conving parca singura…

Lasa ca poate o sa-l, sau o s-o, mai port! Asta mai merge totusi! Asta poate o mai imbrac odata! 

si uite asa imi fac de lucru in fiecare an din ce in ce mai mult. Caci negresit in fiecare sezon, mai arunc cate un ochi pe cate un magazin online si mai imi cumpar cate ceva.

 logo miniprix

 

Cand ajung in dulap la hainele sotului, sunt mult mai transanta, dar el din umbra apare si imi spune:

Jachetele barbatesti sa nu le arunci!

-Pai, nu le-ai purtat niciodata.

-Da, dar sunt bune si poate o sa le port.

Eu ma supar tare si incerc sa-l conving ca trebuie sa renunte la ele, dar in sinea mea stiu ca asa fac si eu:).

Si dupa ce termin cu imbracamintea ma mut la incaltaminte: Incaltamintea de dama o mut usor si mai renunt la cateva perechi, insa cand vine vorba despre incaltamintea lui si mai ales de pantofii sport, are intodeauna replica:

-Lasa-i, ca mai merg la fotbal.

-Dar tu nu joci fotbal! N-ai jucat niciodata de cand suntem impreuna.

-Bine, o sa-i iau la tara!

-Dar, tu nu mergi la tara decat de Craciun si atunci in vizita!

-Lasa-i, ca poate ii mai port eu.

Cred ca si niste gumari din plastic, rosi de soareci, cu gauri in talpa dar pe conturul carora s-ar vedea ca au fost un articol de incaltaminte ar fi in stare sa-i pastreze in pantofar.

In conluzie asta urasc eu iarna..sa mut hainele in dulap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *