November 5, 2014 admin 0Comment

Inainte sa am propriul meu bebelus nu intelegeam de ce ai nevoie de un landou pentru bebe.

Cum toate le intelegi intodeauna mai bine atunci cand te lovesti singur de ele, sau cum zice tata: “Nu vezi pragul de sus, pana nu dai cu capul de el!”, dupa ce am nascut mi-am dat seama cat de util este landoul. Este adevarat ca in casa nu o sa plimbi copilul in landou, dar trei luni stai numai in casa? Chiar daca vrei asta, este imposibil, caci trebuie sa mananci (deci sa mergi la cumparaturi), sa-ti depui actele pentru CIC, sa mergi la control ginecologic, sa duci copilul la vaccin si multe altele. Prin urmare trebuie sa pleci de acasa si de cele mai multe ori trebuie sa iei si bebelusul cu tine. In masina nu-l poti tine in brate conform noilor reglementari auto, in scaun de masina nu-l poti pune ca este prea mic…deci, cum faci? Iti cumperi un landou?

landou-affinity-chilli-pepper_128_1(1)

 

Eu sunt de parere ca cea mai buna investitie pe care o poti face este sa-ti alegi din multitudinea de carucioare pentru copii 3 in 1 si astfel rezolvi mai multe probleme. Intradevar este o investitie mai mare, dar necesara si pentru o perioada destul de mare nu esti obligata sa stai cu copilul in brate.

Este un sentiment minunat sa stai cu bebelusul in brate, dar atunci cand asta se intampla cel putin 15 ore pe zi, nu prea mai ai timp nici sa mergi la baie sau sa mananci. Unde mai pui ca iti amortesc si mainile de multe ori.

Cunoastem cu totii sentimentul de frustare care apare cand vrem sa ne punem copiii in patuturi si parca instant cineva ii inteapa cu ceva in fund si se trezesc dornici sa-i tinem in brate.  Asa ca profitati de orice mijloc adus de tehnologie in favoarea parintilor. Din fericire nu mai traim vremurile vechi despre care vorbeam aici. Acum totul este mai simplu. Sa ne bucuram de copii si de minunatele lor gesturi fara sa fim frustati si obositi.

Pentru amuzament gasiti aici un filmulet care evidentiaza cel mai bine ce spuneam mai sus despre tinutul in brate.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *