November 25, 2014 admin 0Comment

De cand stau acasa in CIC, in ciuda faptului ca nu trebuie sa merg la serviciu si teroretic as avea mult mai mult timp liber, (in realitate nu este asa) nu prea mai am timp pentru mine. Cand stai acasa toata ziua dar ai grija de un bebelus e ca si cand ai lucra non-stop, cu mici pauze pentru mancat si dormit, dar si acelea numai cand vrea “patronul”. :)) Pana si dusul sau baia au devenit un rasfat.

Ma uit uneori in oglinda si asa imi doresc sa ies din rutina zilnica, sa-mi permit sa-mi fac o programare la doctor, la coafor sau la un salon doar asa ca sa ma ies din casa…nu ca as avea nevoie :)). Glumesc ..ca orice femeie … vezi, ca nu te-ai mai pensat sau epilat de multa vreme, vrei sa-ti vopsesti parul sau pur si simplu sa schimbi putin imaginea a ceea ce vezi dimineata in oglinda.

E greu sa-ti permiti un astfel de rasfat, caci “patronul” are nevoie de tine tot timpul si daca il si alaptezi cu siguranta nicio pauza nu poate sa fie mai mare de 3 ore. Cel mai mult timp liber il ai noaptea. Dar noaptea nu gasesti niciun salon liber si daca vrei sa te aranjezi acasa…dimineata risti sa te ca sperii. De ce? Pai imaginati-va cum m-as putea eu pensa noaptea folosind lumina chioara din baie..ma pensez dar fericirea mea dureaza pana dimineata cand lumina zilei parca apare in ciuda mea si-mi arata cate fire din sprancene am ratat.

Dar cum orice problema are cel putin doua solutii (cum imi place mie sa spun), m-am gandit asa:

Solutia 1:

Imi iau concediu fara plata ,  o chem pe una dintre bunici si imi fac de cap intr-o zi.

Solutia a 2-a:

Imi fac cateva dotari acasa

si eu cand ma mai fac, frumoasa

un ondulator pentru par, placa de indreptat am deja

– un aparat pentru curatarea tenului, de exemplu cel de la Philips, Visapure

-un epilator sau ceva putin mai special de atat, Lumea precision plus sistem IPL pentru indepartarea parului, pentru ca m-as misca foarte repede cu el (Durată de aplicare -Gambă 8 min,  Axilă 1 minut, Zona inghinală 1 minut, Zone ale feţei 1 minut)

Lumea Philios

Pentru a doua varianta trebuie sa negociez cu Mos Craciun… sper sa-l conving.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *