November 27, 2014 admin 0Comment

Va povesteam aici ce experiente traznite am avut cu un magazin online, nu tocmai novice in vanzarea pe internet. Daca acolo va povesteam ca am facut comanda si in cosul de comanda imi aparea ca a mea comanda a fost livrata maine, aici nu s-a intamplat asa.

Am gasit magazinul online al celor de la TINAR si am fost placut impresionata. Daca in offline (adica in magazinele din mall-uri) nu prea gaseam haine care sa-mi placa, in online am gasit atat de multe incat daca nu ma opream trebuia sa-mi fac rata la banca.

tina r

Mi-am cumparat un pulover si am gasit pulovere de dama diverse modele, bine prezentate, cu un tabel de marimi care sa ma ghideze si cu multe informatii ca sa pot cumpara produsul chiar daca nu l-am probat.

Eu personal pun foarte mare accent pe informatiile scrise langa produs. Stiu ca pozele pot sa fie uneori nu tocmai in acord cu realitatea, caci o culoare se poate vedea diferit si in functie de setarile monitorului, asa ca mi se pare extrem de important sa am cat mai multe cuvinte la descrierea produsului.

Apoi m-am uitat si la gentile de piele dar cum in ultimul timp nu prea am mai iesit, am renuntat la ideea de a-mi cumpara una. Si cum va spuneam mai sus am ajuns apoi la geci (http://www.tinar.ro/femei/geci.html) si nu-mi venea sa ma mai opresc. Mi-am ales una, apoi inca una, m-am razgandit caci a vazut-o pe a treia care mi se parea si mai frumoasa… la final am ales una singura, dar grea mi-a fost alegerea.

Eu sunt o femeie atipica, urasc sopping-ul in offline. Nu am rabdare sa ma plimb printre raioane, sa stau la coada la cabinele de proba si sa caut in cosul cu reduceri din mijlocul magazinului. Nu este pentru mine! Daca vrea cineva sa ma pedepseaca, ma ia la shopping.

Prefer la 12 noaptea, cand bebelusul imi doarme sa-mi clatesc ochii, sa privesc sute de produse doar cu o miscare din mouse sa-mi aleg, sa dau comanda si sa astept curierul. Uneori cand vine curierul e ca si atunci cand vine Mos Craciun. Mos Craciun vine la mine cand vreau eu..nu doar in decembrie :)).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *