November 27, 2014 admin 1Comment

Sotul meu ma cearta des ca nu port tocuri. Sa va explic:

Eu am 1,70 el 1,72 m inaltime, eu am 54 kg el undeva peste 80, daca eu imi pun tocuri mie mi se pare ca aratam ca Pic si Poc! Unde mai pui ca sunt incomode tocurile si e mult mai usor sa pasesti cu toata talpa pe pamant. Dar binenteles ca el vrea sa ma vada cu pantofi cu toc doar vizand estetica nicidecum comoditatea mea.

Asa ca ma gandeam cum ar fi sa se schimbe putin regula si sa-i vedem pe ei purtand tocuri. Facand un mic research ca sa gasesc o poza potrivita pentru articol am gasit un articol cu titlul:

“Barbatii din Toronto s-au incaltat cu pantofii cu toc ai nevestelor si iubitelor, dornici sa vada daca chiar e greu sa fii femeie.

agerpres tocuri copy 300x213 Canadienii lupta pe tocuri pentru femeile  batute

Aceştia şi-au propus să tragă un semnal de alarmă privind violenţa asupra femeilor.

La finalul actiunii, canadienii au marturisit ca nu le invidiaza absolut deloc pe partenerele lor de viata intrucat poarta  zi de zi incaltari din cale afara de incomode.” (sursa:  enational. ro)

Deci, dragul meu sot: tin sa te anunt ca nu este deloc placut sa porti tocuri (asa cum spun si canadienii), chiar daca imi cumpar superpantofi, cizme sau botine, le voi alege pe cele mai comode de fiecare data..caci pentru mine primeaza asta.

superpantofi.ro

PS: Cum moda se intoarce, imi doresc asa de mult sa revina moda pantofilor cu toc, la barbati. Caci ei au inceput-o iar noi femeile, am vrut sa fim si noi ca ei si uite asa ei tot barbati au ramas … iar noi am ramas cu tocurile.

Iar pentru cei care nu stiu, pantofii cu toc au fost la inceput purtati de barbati, nobilii isi etalau statutul prin inaltimea tocului. Pentru cei care nu cred pana nu vad, gasiti mai jos o poza.

Regele Carol al II-lea al Angliei este portretizat în tabloul făcut cu ocazia încoronării (1661) purtând o pereche de pantofi roşii cu tocuri enorme. (sursa realitatea . net)
Regele Carol al II-lea al Angliei este portretizat în tabloul făcut cu ocazia încoronării (1661)

 

One thought on “Ce-as vrea sa vad din nou, barbatii pe tocuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *