December 2, 2014 admin 0Comment

De multe ori am vazut in jurul meu oameni care, la fiecare stranut dau iama la cutia cu medicamente.

Eu personala intodeauna am ales prima oara sa ma tratez cu produse naturale, chiar daca am si eu farmacisti in familie si cum ma aud ca sunt putin ragusita vin cu antibioticul la mine. Prefer produsele naturale, iar in ultimul timp pentru ca gasesc produsele naturiste si in online, totul este si mai simplu.

Daca ma deranjez la stomac primul meu remediu este ceaiul de menta, daca ma ustura in gat siropul din muguri de pin face minuni si tot asa.

Acum ca a venit frigul, asa de mult imi place sa beau un ceai seara, de zici ca am trait toata viata in Anglia si am fost deportata de curand in Romania. Seara imi place sa beau ceai de musetel sau ceai de tei, ca sa fiu zen si sa visez frumos.

ceai de menta, de musetel, sirop de pin

Acum poti sa cumperi orice produs alimentar online, iar  ceaiurile le gasesti peste tot, atat in variantele online ale hipermarketurilor cat si in magazinele online de profil. Azi pentru mine a fost ziua cumparaturilor alimentare si stiti deja ca sunt un hater al cumparaturilor clasice asa ca am gasit solutia sa nu-mi mai consum jumatate dintr-o zi de weekend in supermarket.  Cumpar online.  Cumpar rapid de pe Shopidoki.ro cam tot ce am nevoie, comanda minima de 100 de lei nu este o problema caci oricum de obicei lasam 300-400 de lei pentru astfel de cumparaturi. Livrarea se face in 24 de ore de la confirmarea platii (eu am platit online, dar puteam sa platesc si ramburs), iar maine am cumparaturile la usa fara sa ma mai enervez ca ma lovesc de oameni cu caruciorul si cu copilul de gat.

Acum va las ca ma duc sa-mi savurez ceiutul meu fierbinte, privind pe geamul de la balcon cum oamenii stau zgribuliti in statia de autobuz :))

Sunt putin cam rea..nu-i asa..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *