December 2, 2014 admin 0Comment

In seara asta sunt putin nostalgica. Am realizat ca deja a mai trecut aproape un an. Inca 20 si cateva de zile si vine 2015. Nu stiu cand a trecut acest an, stiu doar ca s-au intamplat lucruri frumoase si am trait momente minunate, cu trairi si sentimente noi. De anul asta deja totul se schimba. Daca pana acum asteptam Craciunul ca sa vad ce cadouri primesc, anul asta trebuie sa fiu eu mosul pentru un pitic credul si abia astept sa-i vad reactia.

Imi amintesc revelioanele de dinainte, cum le planificam cu mult entuziasm. Cum ne strangeam toti si faceam lista de cumparaturi. Sau ne planificam un concediu de sarbatori dar asa in limita bugetului de student. Cu toate ca bugetul era mic, reuseam sa ne distram foarte tare si sa ne bucuram de anul nou ce urma sa vina. O Doamne…si cate amintiri.

Acum lucrurile s-au schimbat. Planurile ni le facem in functie de varsta copiilor nostri. Ne bucuram, dar privim totul prin ochii lor, traim prin bucuria lor. Si chiar daca anul asta probabil o sa petrecem  “ca batranii “, caci noul venit in familie e prea mic si nu prea ne permitem sa-i stricam programul si orele de somn, la anul insa imi promit un revelion in Turcia, iar 2015 sa se termine peste hotare.

Am studiat oferta de anul asta si am vazut oferte pentru revelionul din 2015 in Spania, interesante. M-am uitat la cei de la www .cocktailholidays. ro ca stiu ca sunt seriosi.

cocktail holidays

Recunosc bugetul este unul mult peste cel studentesc dar daca gasesc un sejur de 10 zile, ca sa includ si Craciunul, scap de cheltuiala cadourilor pentru toate rubedenile :)).

Iar preturile pentru revelionul din 2015 pentru Turcia nu cred ca se vor modifica cu mult fata de cele de anul asta. Ma uitam ca acum un sejur de 5 zile cu all inclusive, ajunge la aproximativ 700 de euro, ceea ce insemna ca este cam acelasi lucru cu o plecare la Sinaia.

Dar pana la anul mai avem, asa ca acum asteptam noul an, care o sa fie cu siguranta cel putin la fel de bun si de frumos ca 2014. Si suspinam in semn de nostalgie, nu de regret, vremurile frumoase ce-au trecut. Si astepam curiosi noutatile anilor ce vor urma si ne vor calauzi pe drumul asta nou.. drumul parintilor.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *