December 3, 2014 admin 1Comment

Da, stiu vine Craciunul ! Da, stiu trebuie sa luam cadouri! 

Ca vrei sau nu,aproape in orice familie din Romania cel putin in decembrie trebuie sa-ti freci creierii, ca sa alegi cadouri.

Incepi cu profilul fiecaruia:

Bunica 80 de ani: doamna din Bucuresti, locuieste singura – o pereche de papuci de casa (ramane sa aflam ce numar poarta)

Mama si soacra: 50 de ani, le plac margelele si bijuteriile cu pietre – un colier cu pietre (ce daca asta le-ai luat si anul trecut)

Tata si socrul:– o sticla de vin

Sora, cumnata: – o carte …si tot asa pana ajungi la un blocaj:

Cumnatul: nou aparut in familie

Nu i-ai luat niciun cadou pana acum, nu prea ai idee ce sa-i iei. I-ai lua o sticla de vin dar, nu bea alcool (zici ca e pocait, nu putea sa bea si el alcool sa scapi de el mai repede?)

Nu stii decat, ca-i place sa picteze /deseneze…. serios?!? Cum sa alegi un cadou pentru un asa profil?!!?

Te uiti pe net, cauti, te agiti..dar degeaba mintea ta refuza sa-ti dea un raspuns posibil (nu zic un raspuns corect, zic macar un raspuns posibil). Te enervezi si te hotarasti sa-i cumperi o cutie de bomboane dar parca n-ai vrea sa para ca esti impersonal si neinteresat..si urmatoarea zi incepi sa te gandesti din nou, si tot asa .. iti intrebi prietenii dar nimic…

Dupa 3 zile (ca-n povesti) de insomnie, agitatie si nervi, in care te-ai zbatut ca un peste pe uscat iti apare in minte ideea salvatoare… UN CUPON CADOU.

Gasesti site-ul potrivit cu articole de profil (eu una i-am gasit pe cei de la ProfiArt.ro), te rogi la D-zeu sa aiba cupoane (ei au), cumperi un cupon si i-l pui Mosului in sac sa i-l duca. Asa cumnatul (sau orice ruda tanara, nou venita in familie), poate sa-si cumpere ce vrea.  Poate sa-si cumpere pasteluri, creioane colorate, markere, grund, spray pentru graffiti sau…foita de aur. (el stie cel mai bine ce-i trebuie )

Magazin online cu produse pentru artisti

Spor la gasit idei salvatoare pentru noii veniti in familie.  😉

One thought on “Cadoul potrivit pentru un artist

  1. Ma numesc Bitu Mihai si vreau sa te anunt ca au inceput inscrierile pentru concursul organizat de Mediapress Advertising SRL cu premii in valoare de 900 euro ( Locul 1 – 500 euro, Locul 2 – 300 euro, Locul 3 – 100 euro) si am fi onorati sa te numeri printre participantii la concursul nostru.
    Te asteptam sa te inscrii !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *