December 3, 2014 admin 0Comment

Atat calendaristic cat si meteorologic putem spune ca a venit iarna. In concluzie  ne pregatim cu totii (sau doar o parte) sa ne deszapezim masinile. Dimineata (sau daca esti mai harnic inca de seara) iesi zgribulit la deszapezit… masina si locul de parcare.

Seara cand vii acasa…asa cum ne-am obisnuit, locul este ocupat … Si uite asa muncim in fiecare seara …

Cred ca nu este un sofer din Bucuresti, care sa stea la bloc si sa nu i se para cunoscut scenariul de mai sus. Si mai cred ca nu exista lucru mai frustant, cand tu, ca un bun cetatean deszapezesti in timp ce vecinii stau la caldurica si te privesc pe geam.  Aici un filmulet pentru ei…

Totul se intampla la bloc….

Inainte cand stateam la curte lucrurile erau simple, fiecare in fata curtii isi dadea zapada, acolo parca si toata lumea era vesela si fericita (vesela..de la tuica fiarta bauta cu vecinii..dar astea sunt detalii). La bloc nu… zici ca ii mananca zapada. Dar sa revenim la povestea cu locul de parcare. Stiti cat e  de frustrant cand ajungi acasa si vezi ca locul/locurile deszapezit/e de tine a/au fost ocupat/e. Avand in vedere ca si eu am patit-o anul trecut, anul asta am gasit solutia.

PAM PAM!

sistem de blocare loc de parcare manual sau electric sistem-manual-blocare-loc-parcare-beninca-ve-som-3 (1)
 Am gasit solutia pe net, mai exact la cei de la www.spy-shop. ro . Cautam de fapt camere de supraveghere video, ca sa pot pleca de acasa linistita cand sta altcineva cu cel mic. Asa am garantia ca pot sa vad ce se intampla in lipsa mea. Initial am cautat interfoane dar chiar daca oferta pentru interfoane este una mai mare, cred ca ideea cu camerele este una mult mai buna. Nu stiu inca ce model de camera sa aleg. O sa aleg cu siguranta din categoria camerelor de supraveghere fara fir, dar ma mai gandesc daca sa fie una vizibila sau una de tip spionaj….

micro-camera-ascunsa-in-ceas-de-birou camera-gsm-ascunsa-in-intrerupator-6_1 camera ascunsa pentru acasa

Si acum sunt asa nehotarata … ce sa fac :sa renunt la camera si sa-mi iau un sistem de blocare al locului de parcare ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *