December 4, 2014 admin 0Comment

Asa cum va povesteam in articolul Ce-as vrea sa vad din nou, barbatii pe tocuri ,ca barbatii au purtat prima oara incaltamintea cu tocuri si la mult timp dupa au inceput sa poarte si femeile, am descoperit ca si moda gentilor a fost cumva initiata tot de barbati.Gentile erau folosite mai ales de catre barbati pentru a-si tine lucrurile de valoare. (S-au gasit chiar si hieroglife egiptene care aratau barbati purtand astfel de gentute in jurul taliei.)

cea mai veche geanta din lume decorata cu dinti
cea mai veche geanta din lume decorata cu dinti

Initial gentile erau folosite strict pentru utilitatea lor urmand ca abia prin secolul XIX sa se puna accent pe designul lor.

cea mai veche geanta moderna in stare buna
cea mai veche geanta moderna in stare buna

Astazi insa, barbatii sunt destul de reticienti cand vine vorba de o geanta. Eu una nu inteleg aceasta fuga a barbatilor de genti.

Mi se pare chiar hilar sa vad un barbat la costum si cu un rucsac in spate in care isi poarta laptopul. Ok, sunt d-acord ca trebuie sa-ti iei laptopul cu tine si nu-l poti tine in mana ..dar foarte elegant (mai ales la o asa tinuta) este sa ai si o geanta pentru el.

Sunt atatea genti de piele pentru barbati, foarte masculine si care arata foarte bine la o tinuta potrivita.

Din punctul meu de vedere gentile din piele usor patratoase si fara chestii aplicate pe ele sunt ideale pentru barbatii care au de carat lucruri tot timpul cu ei. Prefer sa vad un barbat cu geanta decat sa vad un barbat cu buzunarele burdusite sau cu rucsac la o tinuta eleganta.

Geanta pentru barbati - elefant .ro
Geanta pentru barbati – elefant .ro

Cand vorbim insa despre geanta de voiaj sau asa numita geanta de mana se pare ca a aparut odata cu aparitia primelor sine de tren cand au devenit si calatoriile mult mai populare fiind folosita atat de femei cat si de barbati.

Inchei  articolul cu un sfat potrivit pentru zilele noastre:

Ca sa evitati problemele care apar in aeroport cand vin bagajele si apar 3 genti identice, va recomand sa alegeti o geanta sau un troller colorat pe care sa-l identificati mult mai usor. Gasiti unul interesant pe elefant. ro.

troller-colorat

 

 

 

 

 

 

 

V-am pupat si va doresc calatorie placuta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *