December 4, 2014 admin 1Comment

Decembrie … luna cadourilor… ultimul an de liniste. Cel mic e mult prea mic ca sa inteleaga ce este Craciunul, dar de la anul…gata s-a terminat cu relaxarea… sa vezi cereri catre Mos Craciun (cred ca o sa-mi faca o lista intreaga).

Cum poti sa-i explici unui copil ca Mos Craciun nu poate sa-i aduca ceea ce-si doreste ? Chiar daca incerci, argumentele copiilor sunt de-a dreptul coplesitoare. Te blochezi chiar, nu stii ce sa le raspunzi. Pe de alta parte nu vrei sa se nasca frustrari in mintea micului tau copil. Deci, cum ii spui ca: Mosul nu poate sa aduca chiar tot!

Mai jos gasiti cateva argumente :

  • vine de departe si o bicicleta este prea grea
  • e batran si nu poate sa aduca ceva asa mare,
  • daca umple sacul cu un cadou mare pentru tine nu poate sa le mai duca altor copii cadouri ca se umple sacul
  • cand il cara se poate strica

Ma uitam la reclama de aici si m-a pus pe ganduri.

O alta varianta este intradevar sa gasesti o solutie ca sa-i aduca Mosul ce-si doreste. Poti sa strangi bani din timp, sau sa apelezi la un credit rapid online, nebancar pentru imprumuturi urgente. In acest caz poti inainte sa verifici cu acest simulator de credit cat poti imprumuta.

Sincer nu sunt un mare fan al imprumuturilor bancare, il am pe cel pentru casa si imi cam ajunge..dar daca este sa aleg intre un principiu si zambetul mare de fata copilului meu, cred ca voi renunta si la principiu. :))

Sau daca ma veti ajuta voi cu cateva idei care sa argumenteze ca Mosul nu poate sa aduca chiar tot iar copilul sa inteleaga fara sa-i fie prea mare supararea o sa le folosesc in anii ce vor veni, ca raspuns pentru multele cereri nastrusnice pe care le estimez.

Astept ideile voastre sau chiar argumentele voastre deja folosite.

Multumesc.

One thought on “Nu poate Mosul chiar tot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *