December 10, 2014 admin 0Comment

Saptamana aceasta va spuneam aici care este cel mai potrivit cadou pentru un barbat. Asa ca m-am gandit sa va spun si care, cred eu ca este cel mai potrivit cadou pentru o femeie.

Cu siguranta va asteptati la idei de genul: cercei, parfumuri, haine, incaltaminte, bijuterii scumpe s.a.m.d. Ei nu. Spuneti-mi ce este cel mai important in viata noastra? Ce nu depinde de noi daca avem sau nu?

Exact – SANATATEA –

Este adevarat ca nu putem face cadou un pachet de sanatate :)), chiar daca ne-am dori asta, dar putem face un cadou din care sa se inteleaga cat de mult ne dorim, ca persoana respectiva sa fie sanatoasa, sa mearga la un control iar in cazul in care sunt probleme sa le trateze din timp.

Femeile in general (mai ales mamele), sunt tentate sa se lase pe ele, pe ultimul loc. Pentru ele nu-si fac niciodata timp, nu au niciodata bani si intodeauna apare ceva mai important (din punctul lor de vedere ) de facut.

Aveti o prietena gravida si vreti un cadou special pentru ea? Stiti ca analizele din timpul sarcinii sunt costisitoare si cele pentru morfologia fetala sunt extrem de importante? Ii puteti face cadou un consult ginecologic.

Mamele voastre de cand nu au mai mers la un cabinet ginecologic din Bucuresti sau de cand nu s-au mai bucurat de un tratament facial ?

Luna decembrie si ianuarie sunt cele mai potrivite luni ca ele sa-si faca timp pentru asta.

Eu una daca as primi un voucher sau un cadou pentru un anumit tip de consult, doar din dorinta de a nu expira valabilitatea voucherului as merge si l-as folosi.

Deci cel mai potrivit cadou (plin de insemnatate) este un pachet de servicii la o clinica privata. Cei de la Hilmi Medical Center au conceput pachete pentru sarbatori – 7 pachete speciale ideale pentru perioada Craciunului. Le gasiti mai jos

Pachet Radiofrecventa Corporala

pachet 1

Terapie de Sarbatoare

pachet 2

Pachet Gine-Cadou II

pachet 3

Pachet Eco Duo

pachet 4

Pachet Derma-Sarbatoare

pachet 5

Tratament Rasfat de Aur

pachet 6

Pachet Gine-Cadou

pachet 7

Eu deja mi-am facut o lista… si uite asa scap si de aglomeratia din oras in goana mea dupa cadouri :).

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *