December 11, 2014 admin 0Comment

Am vorbit cu Mosul si anul acesta vom alege noi ”cadourile”  pentru cel mic. De la anul lucrurile se vor  schimba (anticipam cum o sa se intample in articolul Nu poate Mosul chiar tot! )

Asa ca ne-am facut putin de cap si am profitat din plin de faptul ca cel mic are doar 5 luni si nu poate sa se dea cu parerea. Ne-am hotarat sa-i schimbam putin decorul din camera si sa alegem mobilier pentru copii pentru toata camera. Momentan are doar o parte din camera alocata lui, iar restul este dormitorul nostru.

In viitorul apropiat (acum are 5 luni) o sa inceapa sa se ridice in picioare si o sa avem nevoie de un patut nou, pentru ca eu as vrea sa aiba unul din care sa poata sa iasa cand vrea el (dar doar atunci cand e sub supraveghere). Asa ca m-am gandit sa-i aduca Mosul in primul rand un patut nou. Ce parere aveti de cel de mai jos?

patut pentru copii 0-3 ani

Mie mi se pare interesant care acea usita cu fermoar si cred ca o sa ne fie foarte utila.

Mai tarziu cand o sa faca 2-3 ani si o sa doarma singur in camera,  vreau sa-i luam un patut de genul asta:

 

patut in forma de masina  Somproduct.ro
Patut in forma de masina Somproduct.ro

Modelul o sa si-l aleaga el atunci, eu am ales ce-mi place mie dar pana atunci este posibil sa alegem alt model.

O sa-i cautam saltea sau in caz contrar am vazut ca cei de la Somproduct.ro fac saltele la comanda, ceea ce mi se pare super tare.

Oricum o sa-l directionez momentan pe Mosul catre Somproduct.ro, ca am vazut ca au preturi super bune, au si sediul in Bucuresti  aproape de noi pe B-dul Ghencea nr. 126-132, si fac si livrari in 24-48 de ore. Ce sa vrei mai mult de atat?

Si la final o sa mai pun ceva in cosul Mosului ca tare mi-au placut lenjeriile de pat si pernele de la ei.

Ps: Mosule sa nu cumva sa nu ne aduci cadoul ca ne suparam…:))

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *