December 27, 2014 admin 0Comment

Recunosc ca dintodeauna am fost o feminista convinsa si am urat barbatii misogini. Dar niciodata n-am inteles de ce fug barbatii de orice fel de juramant. Daca ii pui sa-ti promita ceva ..balmajesc, schimba subiectul, cauta o iesire  si uite asa cred ei ca..te duc cu zaharelul. Ca femeie, de multe iti dai seama imediat cand ezita asa ca renunti si te prefaci ca i-ai inteles asa zisul argument.

Insa n-am inteles niciodata cum pot barbatii sa doarma in ghete 5-6 ani langa o femeie, fara sa evolueze relatia lor in nicun fel. Nu sunt o traditonalista si nu militez in general pentru casatorie. Dar cum sa stai cu o femeie o groaza de ani fara sa schimbi nimic? (fie ca schimbi statutul din neecasatorit in casatorit, din burlac in tata sau orice alta forma de schimbare)

Nu suntem disperate, caracatite sau fete batrane! Nu ne-am nascut si n-am visat toata viata sa fim mirese! Avem si noi alte scopuri in viata (de multe ori mult mai marete ca ale barbatilor). Dar ne dorim si altceva, o schimbare.

Dupa 5 ani in care totul este la fel ne cam plictisim! Asa ca daca schimbarea nu apare suntem tentate sa cautam in alta parte diversificare! (iar daca esti barbat, nu interpreta asta cum vrei tu, caci si tu vrei schimbare doar ca tu iti gasesti placerile fara sa anunti si fara sa ai nicio remuscare).

Intrebam acum cateva zile un barbat, care este cauza? Eu personal credeam ca este o teama de nou si de schimbare. Teama de a-si pierde burlaciea sau o teamere vis-a-vis de orice e nou. M-am inselat! Cel mai bun raspuns primit a fost..:

Nuuuuu,nu ne e frica de nou sau de casatorie..dar pentru un barbat .. sa-l pui sa faca o nunta este ca si cum l-ai pune sa schimbe un bec cand se uita la tv si e punctul culminant al unui film… !

fuga barbatiilor de casatorie

Recunosc ca m-am amuzat copios si am realizat ca are dreptate … barbatii sunt atat de lenesi incat prefera sa stea pe intuneric daca isi pot viziona filmul linistiti.

Iar cand partenera lor renunta, si se hotaraste sa plece … sunt debusolati, pierduti si tristi si nici atunci nu realizeaza ca au ramas fara curent si nu se mai pot uita la televizor.

Oare de ce a impartit D-zeu asa neuronii? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *