January 9, 2015 admin 0Comment

Partea cu nasitul mi s-a parut intodeauna asa o chestie usoara. Ei nu-i asa!

Credeam ca nasul este persoana care in viitorul unui cuplu sau al unui copil ii sprijina pe acestia  si ii ajuta in momentele grele … ei as. Nasul zilelor noastre este persoana/cuplul dispus/a sa cheltuiasca niste bani (si inca destui) pe diverse lucruri, utile doar in ziua ceremoniei si doar atat. Sa va explic:

Daca vrei sa fi nas pentru cununie religioasa trebuie cel putin sa:

– cumperi lumanari de nunta (2 la numar)

– platesti biserica (iar in Bucuresti preturile pornesc de la 600 pana la 1000 lei)

sa cumperi buchetele de flori

Daca vrei sa fi nas pentru botez trebuie cel putin sa:

– cumperi o lumanare

– sa cumperi trusoul pentru bebe (un set care contine diverse lucruri, total inutile dupa momentul botezului).Trusoul trebuie sa contina: panza de mir, sapun, o sticla cu undelemn de masline -asa numita sticla de mir- , fasa, prosop pentru bebe si prosop pentru preot.

– sa cuperi hainutele pentru bebe

– sa stii crezul

– sa cumperi cruciulitele pentru pus in piept

– sa platesti biserica (iar in Bucuresti costurile pornesc de la 400 – 800 lei)

buchet nunta trandafiri

Eu ma pregatesc …. in luna februarie urmeaza sa am acest statut pentru niste prieteni..sau mai bine zis pentru finii mei (o sa-mi ia ceva ca sa ma obisnuiesc cu aceasta denumire:)) ). Si cum mai toata ziua stau acasa cu piticul trebuie sa ma documentez.

Mi-au placut mult cei de la :flori cu drag

 

Mi-am ales de la ei si flori pentru ziua indragostitilor, caci am uitat sa va spun ca data nuntii este de 14 februarie, asa ca mi-ar placea sa primesc un buchet de trandafiri, pe care eventual sa-l pot folosi si ca buchet de nasa (stiti doar ca eu sunt o fire mai practica asa ca imbin utilul cu placutul). Trandafirii au un pret rezonabil si uite asa fac si o mica economie in buget. Unde mai pui ca, beneficiez si de transport gratuit in aceasi zi?

Si uite asa, indragostita fiind ..de mine..imi voi face un cadou frumos si util!

Sper ca v-a fost util articolul meu, iar daca mai stiti lucruri care trebuie adaugate la cele doua liste…please help cu un comentariu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *