January 9, 2015 admin 0Comment

Cand trece o zi ca cea de astazi simti ca esti vlaguita. Copilul plange mai toata ziua, incerci sa il linistesti si iti e mila de el ca eruptile dentare il cam chinuie. Ai impresia ca se sfarseste lumea. Ai momente cand te intrebi..Oare de ce mi-a trebuit mie sa ma leg la cap ? si esti nervoasa si frustrata dar totodata esti extrem de ingrijorata si speri ca maine o sa fie mai usor.

Stai cu laptopul in fata  te uiti la purificatoare de aer. Pe bestkids.ro ai gasit unul interesant, incepi sa citesti specificatiile umidificator cu ultasunete

  • Usor de folosit, ideal pentru orice ambient.
  • Tehnologie cu ultrasunete.
  • Umidificator cu vapori reci.
  • Lumina nocturna relaxanta.

si incepe sa-ti cam fuga randul , nu mai vezi toate literele…

  • Lu   na rosie: indica da.. rezer  rul este gol.
  • Pana la 12 ore de functio…

asa ca renunti..inchizi totul…si

si stai in pat si parca-i vrea sa adormi, dar nu te ia somnul si vrei sa dormi caci acum se trezeste piticul si frica-ti e ca o s-o iei de la capat. Dar nu adormi..parca Mos Ene face misto de tine sau frica asta de ce urmeaza te tine-n garda?

Si inchizi ochii si iti aduci aminte cum ieri lasat in sufragerie sa se joace cu una din multele jucarii ( caci Mosul a mers prin multe magazine de jucarii inainte de a veni la cel mic ) a inceput sa patineze-n patru labe precum o pisica pe gheata ..si zambesti.

Ti-aduci aminte cum te-ai hotarat sa iei protectie pentru patutul lui bebe cand l-ai gasit mai, mai sa cada-n cap….ihm … de data asta nu mai zambesti.

Ti-aduci aminte cand dup-o cearta serioasa cu gingiile (manifestata cu plansete) s-a linistit si a inceput sa spuna ammm, am amam, ma ma ma-ma, ma-ma, ma-ma si te cuprinde o emotie, pare ca ai fluturasi in stomac si parca inima primeste o floare de la un curtezan. Creierul sterge toate amintirile ingrijoratoare in semn de respect pentru cele mai frumoase silabe auzite.

Iar tu cu un zambet tampit pe fata aproape adormi cand se aude din nou un scancet de copil..si jocul trebuie sa continue.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *