January 10, 2015 admin 1Comment

Nu va imaginati ca sunt vreo pustinica dornica de separare intre munti. Dar atunci cand merg si eu ca omul la munte imi place sa scap de goana dupa locurile de parcare si de necesitatea de a face zeci de manevre ca sa pot trece pe langa zeci de masini la milimetru.

Am fugit d-acasa sambata trecuta (mi-am lasat bebelul cu mama) si am ajuns in Predeal (ca de … vroiam munte si era cam cel mai apropiat de Bucuresti, caci trebuia sa ma intorc pana seara la bebel)

– bebelul inca nu merge caci altfel asa era-

biciclop copil

 

Toate bune si frumoase… am mers tot drumul intins si cand sa intram spre partie ni s-a infundat. Am stat 20-30 de minute doar ca sa ne anunte un domn care se ocupa cu parcarea … Ca nu mai sunt locuri! si uite asa a trebuit sa ne intorcem iar in DN1 si sa mai pierdem inca 30 de minute la coada. Sincer ma simteam deja asa de frustrata… ma simteam ca-n parcare la Afi Cotroceni in weekend ( bucurestenii stiu despre ce vorbesc ).

Din fericire dupa o ora si jumatate am ajuns si noi pe partie. Unul dintrre prietenii nostri era asa nerabdator sa schieze incat imediat ce am ajuns langa partie deja cumparase bilete pentru telescaun.

Nerabdarea lui a aparut pentru ca tocmai ce-si cumparase echipament nou si spera el sa faca noi cuceriri pe partie. Avea un costum de ski luat de la biciclop si si-a asortat si ochelarii pentru ski zici ca era pe partie ca la o prezentare de moda.

ochelari-briko-spunky-red de la biciclop

Eu sincer stau si ma intreb cum poti sa agati la schi daca esti echipat ca un astronaut ???

Daca faci o cucerire, cand termini cu schiatul si incepe dezechiparea si-si da jos caciula, ochelarii si ramane tipa intr-un pulover si cu pantaloni de ski … cred ca ai emotii ca atunci cand cauti jucari intr-un ou Kinder :)))

Culmea, prietenul nostru (singurul schior din gasca), a avut noroc. Asa ca nu stii niciodata de unde sare iepurele.;)

One thought on “Frumos domn’le Predealul dar prea aglomerat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *