January 15, 2015 admin 0Comment

Sunt nevoita sa-mi fac cateva analize medicale si ca sa nu-mi mai pierd timpul pe la medicul de familie, avand in vedere ca de obicei doar o parte dintre analizele medicale necesare sunt decontate de CAS m-am gandit sa le fac la privat. In Bucuresti sunt multe laboratoare, unele renumite altele mai putin asa ca am de unde sa aleg.

Avand in vedere ca nu sunt chiar venita dupa luna, in cazul in care mi se pare ca este ceva in neregula vis-a-vis de rezultat, nu intru in panica. In cel mai rau caz refac analiza respectiva. Asa ca unul dintre cele mai importante criterii dupa care selectez clinica, este pretul.

Problema mea este ca nu sunt un fan al vorbitului la telefon si nu-mi place cand o domnisoara din call center ma corecteaza ca am pronuntat gresit numele unei analize.

… poate ca eu sunt femeie de serviciu si nu stiu prea multe, sau poate sunt programator si nu le am cu biochimia…dar ma rog asta e o alta discutie…

Avand in vedere lipsa mea de entuziasm in a asculta melodii, roboti si a discuta cu ..domnisoara din call center, am cautat pe net preturi. Ce credeti ca am gasit? Pe site-ul celor de la Centrul medical Matei Basarab (cmmb .ro) am gasit un calculator de preturi pentru analizele medicale.

matei_basarab_10ani

Te uiti frumos pe site, le adaugi frumos in lista si la final poti sa ti le trimiti pe mail sau sa tiparesti lista. Foarte elegant.

Fie ca adaugi o hemoleucograma, amh-ul sau o urocultura, pretul total iti este calculat si stii cat te costa. In schimb daca vrei sa stii o consultatie sau o ecografie, ce pret au trebuie sa mergi in alta parte a site-ului si sa consulti punctual lista de preturi.

Tot la ei pe site am aflat si cand sa recoltez proba, cum se recolteaza proba, in ce recipient sa recoltez, de unde sa iau recipientul si daca pot sa mananc inainte de recoltarea probei.

Asa ca daca vrei, gasesti pe net toate informatiile necesare. Sper sa nu aveti nevoie sa le cautati, dar din pacate uneori se mai intampla sa fim nevoiti sa cautam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *