January 16, 2015 admin 0Comment

Multi stiti ca sunt o mamica tanara (asa vreau eu sa cred šŸ™‚ ), dornica de socializare de multe ori. Aproape toate mamele stiu ce inseamna sa stai acasa in CIC si toti ceilalti oameni din lume (de aici excludem categoria mamelor) cred ca a sta acasa (fara sa mergi la serviciu zilnic), este cel mai frumos si simplu lucru de pe Pamant. E nu-i asa!

copilul_953310430

Inainte sa nasc stiam ce urmeaza, eram pregatita pentru nopti nedormite, pentru plansete multe si dese (multumesc lui D-zeu n-a fost cazul), eram pregatita sa-mi devoreze sanii cel mic si sa ma doara dar totusi sa-l hranesc,Ā eram pregatita pentru multe, dar nu m-am pregatit pentru lipsa unei socializari normale (adica sa stau de vorba cu prietenii, sa ies o data pe luna la o cafea, sa ies din casa mai mult de 10 minute pe zi si nu doar obligata de necesitatea de a cumpara paine, si sa vad oamenii in carne si oase, nu in poze pe fb).

Ca sa intelegeti mai bine va dau un exemplu: seara cand imi vine sotul acasa de cele mai multe ori sunt precum un caine care-si asteapta stapanul … incep sa latru, sa dau din coada, sa ma gudur …. creierul meu spune: interactioneaza cu un om care rosteste mai mult de doua silabe si cateva zeci de tipete de multe ori greu de deslusit.

Din acest motiv sunt extrem de dornica sa ies din casa lucru pe care l-am facut saptamana trecuta. Va povesteam eu intr-un articol c-am fost la Predeal.

Insa nu este totul asa de simplu cand alaptezi. Am fost plecata o singura zi si sincer vineri ma gandeam sa renunt in ciuda dorintei mele exagerate de a iesi….UNDEVA, ORIUNDE!

In primul rand, trebuia sa ramana cineva acasa cu cel mic, trebuia sa pregatesc sterilizatorul sa am in el cel putin trei, patru biberoane si tetine. Sa-i las bonei (in cazul meu, mamei mele) totul pregatit si sa-i explic cam ce, cat si cum trebuie sa faca, de la mancare, hainute, scutece,Ā jucarii si alte cele. Pe langa asta odata plecata de acasa trebuia sa ma opresc din cand in cand undeva, sa-miĀ golesc sanii. Cam complicat nu-i asa?

Mai ales ca nu poti sa stai intr-o toaleta in benzinarie 15-20 de minute sa-ti rezolvi problema caci s-ar putea sa gasesti o revolutie creata de femeile ce asteapta afara. Am fost insa o fericita ca mi-am luat minunea de pompa de la Avent, nu este oĀ pompa pentru san electrica este una manuala, ( pe care am recomandat-o si o recomand cu mana pe inima) dar in situatia data am putut pe drum, pe bancheta din spate a masinii (noroc ca avem geamuri fumurii) sa-miĀ rezolv problema incredibil de elegant.

pompa de san foarte buna avent manuala cu clapeta

 

Deci daca vrei sa pleci d-acasa, se poate! Mai greu, cu putine sacrificii, dar se poate! Asa ca mamicilor succes la evadat din cand in cand din monotonie!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *