January 17, 2015 admin 0Comment

Am un telefon mai vechi (adica un iPhone 3s), primit si asta de la al meu sot cand si-a luat el un Samsung Galaxy s3, parca. Cred ca v-am mai spus ca pentru mine nu conteaza foarte mult marca telefonului meu, insa il am de 3 sau 4 ani si are cateva urme de “buna manevrare” . Adica butonul de sus pentru blocare a sarit de emotie in momentul intalnirii lui cu gresia din bucatarie, asa ca l-am lipit dar nu prea mai merge cum mergea, ecranul se ambitioneaza sa nu se sparga chiar daca-l scap zilnic si tot asa. Ce sa mai, vreau si eu un alt telefon.

Problema mea este ca nu vreau sa-mi fac un abonament pe minim 2 ani (sau intr-o formulare mai directa, nu vreau sa-mi fac rata la telefon – pentru mine un abonament pe o perioada minima de doi ani este exact ca si cum as mai avea o rata de plata ), asa ca m-am gandit sa-mi iau unul care sa nu fie neaparat nou si sa-l gasesc si la un pret rezonabil.  Am gasit pe tocmai.ro un iPhone 4s la 650 de lei si m-ar tenta destul de mult. Pe langa asta ma incanta si ca nu trebuie sa trec pe Android, caci cred ca m-as enerva maxim pana as invata cum sa-l utilizez.

tocmai.ro iphone 4s

iPhone-ul este asa pentru tot omul :)), ca sa nu zic tot prostu’. Ce poate sa fie mai usor d-atat? Ai un singur buton care face aproape tot.

Este adevarat ca nu m-am uitat doar la oferta telefoanelor iPhone 4, ci m-am uitat si la cateva allview-uri  care sunt mai ieftine doar ca ma ingrozeste putin ideea de a trece la Android.

Dupa ce am studiat putin oferta, am ajuns la urmatoarea concluzie:

ios/iPhone-ul 4s

este mai scump (undeva intre 600 lei si 800 lei pe tocmai.ro)

este foarte usor de utilizat

sunt obisnuita cu sistemul de operare

Androidul (fie el Allview sau Samsung Galaxy s3 )

este mai ieftin (undeva intre 450 lei si 600 lei pe tocmai.ro)

dar nu sunt obisnuita cu sitemul de operare

Acum intrebarea este: sa platesc mai mult, pentru ca sunt comoda si nu vreau sa vad si altceva (asa nu o sa ma enervez dar o sa plafonez) sau sa platesc mai putin si cu putina rabdare sa invat sa utilizez si-un Android?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *