January 18, 2015 admin 0Comment

In toata copilaria, adolescenta si postadolescenta mea am fost un mare fan al pantalonilor. Nu intelegeam ce rost are sa ma chinui intr-o fustita/rochita scurta, sa merg pe tocuri si sa ma enervez ca se uita 1 din 3 barbati la mine de parca as fi o caprioara ce se plimba pe langa un grup de lei. Nu ma simteam deloc confortabil si stiam ca trebuie sa ies in evidenta prin alte mijloace nu prin imaginea mea adica purtand o fusta scurta sau o bluza decoltata. In timp am inteles ca daca ai putina minte te poti folosi de imaginea ta ca sa-ti atingi scopurile mult mai usor. Adica daca-i iei ochii unui barbat poti sa faci cam ce vrei tu din el:)).

E ca la dresaj..ii fluturi unui caine o bucata de carne pe la nas si apoi il pui sa stea culcat..e acelasi lucru.

Insa de cand am inceput sa ma apropii de varsta de 30 de ani am devenit un fan al rochiilor. Stateam si ma intrebam ce s-a intamplat cu mine? Caut pe net rochii ieftine ma uit pe toate site-urile imi fac whislist. Unele imi cad cu tronc! Intr-un sevraj. Cum mi s-a intamplat cu rochita asta de la FashionAgenda 🙂

Rochie_Scurta_cu_Dantela_Janet_fashionagenda_01

Apoi ma apuc si caut si genti online,le aleg, le asortez cu rochiile din whislist, le cumpar si culmea le si port. Apoi incep cu pantofii…. si tot asa (cred ca femeile stiu despre ce vorbesc).

Oare fac asta pentru ca sunt constienta ca in curand nu o sa-mi mai pot folosi acest atu? Regret ca nu l-am folosit inca din adolescenta? sau  Sa fie oare criza varstei de 30 de ani? 

Nu stiu ce e … dar trebuie sa ma tratez, caci altfel chiar daca preturile sunt ok, daca nu ma opresc din cumparat o sa fac o mare gaura in buget si rata la banca pentru rochii nu vreau sa platesc.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *