January 19, 2015 admin 0Comment

Alergam de nebuni intr-o cursa contra cronometru, numai ca parca alergam pe aceasi pista, vedem aceleasi lucruri si aceasi oameni caci timpul nu ne permite sa diversificam.

Multe persoane ravnesc dupa statul acasa. Adica sa n-ai serviciu, sa nu fie nevoie sa te trezesti la o ora anume si sa stai acasa. Statul acasa insa, este si mai plictisitor si monoton. Stiu acum toata lumea arunca cu pietre si striga huuuuuuaaaa!

Toti o sa spuneti ca daca ati sta acasa ati avea timp pentru hobby-uri, ati iesi in parc, ati lenevi, v-ati uita la filme…insa va intreb si eu ceva Cat timp puteti sa faceti asta? O saptamana, doua, ..maxim o luna. Apoi ati intra intr-o alta monotonie si culmea v-ati mai simti si singuri caci toti oamenii pe care-i cunoasteti ar avea treaba, ar fi obositi si nu ar avea timp pentru voi.

Eu una am experimentat asta si va spun cu mana pe inima ca tanjesc dupa momentul in care voi incepe serviciul. Insa pana atunci cand simt ca ma ia capul … schimb cate ceva din decor. Ce fac mai exact? Seara de exemplu, schimb lenjeria patului cu una colorata si vesela, (mi-am cumparat o lenjerie de pat noua, colorata de la somproduct.ro si am colorat instant dormitorul). Dimineata cand m-am trezit parca aveam alt chef de viata. Cum patul ocupa jumatate din dormitor, parea ca am schimbat dormitorul.

Imi fac o baie cu o spuma de baie noua, ma imbrac cu o pijama abia spalata si ma intind in patul meu cel nou.

O alta metoda este sa schimb paturile, ma culc in sufragerie pe canapeau extensibila, e o metoda simpla de a schimba din cand in cand decorul. La inceput nu credeam ca o sa functioneze, dar a functionat. Am inceput sa ma uit si dupa coltare extensibile, poate gasesc unul pentru bucatarie si uite asa o sa am trei variante. 😉

lenjerie de pat somproduct.ro

Asta-i trucul meu cand ma satur de decor. Voi ce faceti cand va saturati de monotonie?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *