January 20, 2015 admin 0Comment

Imi rasuna in cap intrebarea nevinovata a surorii mele, adresata mamei: Mami dar tu daca ai ochii albastrii, vezi albastru? Acum pe buna dreptate, copilul (caci era un copil pe atunci) a gandit logic. Ce daca avea mama ochii albastrii, la ce o ajutau? Caci de vazut vedea aceleasi lucruri. Din punct de vedere functional nu conteaza culoarea ochilor. Insa din punct de vedere estetic trebuie sa recunosc ca ochii albastri au rolul lor.

Si cum totul este posibil in zilele noastre, acum chiar daca te-ai nascut cu ochii de culoare caprui poti sa-ti pui lentile de contact colorate si poti sa ai ochii colorati diferit, de la o zi la alta.

lentile-de-contact-colorate-albastre-650x489_0

 

Insa cand te hotarasti sa-ti pui lentile de contact trebuie sa ai in vedere ca pe langa lentile trebuie sa-ti mai cumperi si alte lucruri. Ai nevoie de un suport pentru lentile, de o solutie multifunctionala pentru intretinerea lentilelor si in multe cazuri mai ai nevoie si de picaturi oftalmologice Sauflon sau un alt tip de lacrimi artificiale pentru sporirea senzatiei de confort.

In privinta lentilelor care inlocuiesc ochelarii de vedere, chiar daca pare mai complicat, iar la noi in tara inca nu sunt atat de mult recomandate, se pare ca lentilele au o eficienta mult mai mare deoarece acopera tot campul vizual. Mai exact in cazul ochelarilor exista tendinta de a te uita peste ei sau pe sub ei si astfel claritatea imaginii nu este uniforma.

Mai jos o sa va explic si cateva lucruri despre tipurile de lentile

Lentile colorate:

  • cele care nuanteza sunt utile ca lentile de vedere ,
  • de regula, lentila are o nuanta de bleu sau albastru deschis; ca sa o poti manevra mai usor (adica sa o gasesti pe jos daca o scapi)
  • lentilele care nuanteaza nu schimba culoarea ochilor

Ai ochii de culoare deschisa si vrei niste lentile mai subtile?- alege lentilele care scot in evident culoarea naturala a ochilor!

  • sunt lentile translucide si sunt un pic mai inchise decat lentilele care nuanteaza.
  • lentilele de contact colorate cu acest tip de nuanta sunt de regula potrivite pentru persoanele care au ochii colorati in culori deschise, transformand culoarea irisului intr-o nuanta mai intensa.

Ai ochii caprui sau negri? – alege lentile colorate opace

  • schimba complet culoarea ochilor.
  • lentilele colorate opace sunt disponibile intr-o varietate de culori:  caprui, verde, albastru, violet, ametist sau gri.

Vrei ceva mai SF? – Lentilele de contact pentru teatru – fac parte din categoria lentilelor de contact opace. Sunt folosite in filme (Pentru ochi ca ai personajelor din filme precum Man Who Fell to Earth, Avatar sau seriile Twilight).

de exemplu: crazy-bat-crusader-lentile-de-contact-colorate-galbene-270x203_0 crazy-blood-shot-lentile-de-contact-colorate-rosi-270x203_0 crazy-green-gobline-lentile-de-contact-colorate-verzi-270x203_0

 

Iar daca eu nu v-am lamurit dati click pe contact Lensa si vorbiti cu ei. Ei sigur va vor ajuta sa alegeti corect, caci sunt in specialisti in domeniu 😉 .

Ps, va vand un pont : Au si-o promotie acum 😉

Pentru orice comanda efectuata in perioada 19.01.2015-25.01.2015 care depaseste 200 de lei, beneficiati de un voucher de 40 lei pentru urmatoarea comanda. De asemenea la comenzile de peste 200 lei beneficiati si de transport gratuit.

Voucherul o sa il primiti in colet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *