January 26, 2015 admin 0Comment

Chiar daca la prima vedere pare ca n-are niciun sens titlul acestui articol, eu va spun ca este cat se poate de reala si justificata dorinta mea.

Stiu, va intrebati de ce am nevoie de concediu daca sunt in concediu. Pai sunt in concediu de crestere copil si vreau un concediu adevarat de 10 zile in care sa nu fac nimic, sa lenevesc, undeva pe-o plaja, p-un mal de mare.

Si cum speranta moare ultima, visez! Ma uit la oferte pentru litoralul din Italia.

Am gasit la cei de la Fortuna Business Travel un sejur de vis in Sardinia. Zbor direct Wizz Air,plecari: 17 iunie-2 septembrie 2015 de la 482 de euro.M-am uitat si la sejurul Rimini Vara 2015, zbor Blue Air si 7 nopti de cazare. Plecari perioada 19 iunie-4 septembrie 2015 de la 415 euro.

Inchid ochii si deja ma vad aici pe plaja.

fortunabussines

Apoi ma gandesc eu mai bine si incerc sa vad ce ar insemna daca ne-am lua noi bilete de avion. Caut oferte pentru charterele din 2015, calculez zilele, ma uit la poze, caut hoteluri si recomandari.

Mai stau putin si ma gandesc ca am putea sa mergem si-n Dubai, avem niste prieteni, care stau acolo si care ne tot cheama pe la ei. Imi imaginez ca ar fi frumos si acolo.

Dar o  croaziera Mediterana & Marea Neagra, Itinerariu: Romania, Rusia, Bulgaria, Grecia, Italia. Porturi: Constanta – Sochi – Istanbul -Mykonos – Santorini – Cefalonia – Dubrovnik -Venetia – Bari – Constanta. Adica vedem cele mai cautate si vizitate destinatii turistice, cu imbarcare din Constanta cred c-ar fi ceva deosebit. Insa daca am rau de mare (caci n-am mai experimentat asta pana cum), posibil sa nu fie asa deosebit, cel putin nu in sensul pozitiv.

Sincer nici o saptamana la munte la noi n-ar strica.

Ce este cel mai interesant este insa, ca nu stiu daca fac tot exercitiul asta imaginar doar ca antrenament pentru anii urmatori sau cu putin noroc voi avea totusi un concediu in concediu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *