February 2, 2015 admin 0Comment

Ce legatura are StradaIT cu gradina zoologica?

SradaIT, dupa cum stiti din postarea mea precedenta, este strada dedicata IT-ului,o strada a carei echipa este oricand gata sa te ajute sa-ti gasesti gadgetul mult visat, o strada moderna, online,  pe care tu sa poti veni oricand sa-ti cauti informatiile si produsele necesare. Mai pe scurt StradaIT este un magazin unde gasesti echipamente it, tablete, telefoane, laptopuri si imprimante, online. Poti sa compari preturile multifunctionalelor, poti sa discuti cu specialistii in domeniu si poti sa-ti faci cumparaturile, doar dupa ce esti sigur ca ai luat decizia corecta.

Pana aici e clar, n-au nicio legatura cu gradina zoologica! Dar daca observati indiciile din pozele de mai jos s-ar putea sa intelegeti si care este legatura… succes!

Primul indiciu – o broscuta testoasa, cu ochi mari, foarte haioasa.

broasca testoasa usb

Indiciul al doilea – un peste, colorat dragut

peste usb

 

Indiciu al treilea – o alta broscuta

broasca usb

Si cum indiciul al treilea e ceva mai sugestiv, cred ca v-ati dat seama descpre ce este vorba.

Vorbim despre stick-uri TDK, pentru parinti si copii, dar nu numai.

Va dati seama ce distractie ar fi pe un copilas cand ar vedea un astfel de stick? Ca o sugestie de utilizare,eu va propun sa stocati pe un astfel de stick filmulete, desene animate, poze si muzica pentru copii. Astfel incat piticul cand vrea sa se distreze la calculator sa-i arate parintelui ca el vrea sa se joace cu broscuta, de exemplu.

Acum , sper ca n-ati inteles ca veti gasi doar cele trei modele. Sunt mult mai multe, care mai de care mai colorate si mai dragute.

banner strada it

 

Mie mi-a placut cel mai mult buburuza, este un stick 2.0  cu o capacitate de 8 GB iar denumirea lui pe site este STICK USB TDK LADYBUG. Este facut din silicon si are dimensiunile (W x D x H mm):40 x 32 x 10 mm. 

Mergeti si voi  la gradina zoologica de pe StradaIT si spuneti-mi intr-un comentariu, voua care vi s-a parut cel mai haios stick.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *