March 25, 2015 admin 0Comment

De cand piticul meu este fascinat de fiecare lucru marunt din jurul lui, de la umbra, scame, raze de soare, nasturii mei de la blugi si pana la alte mii de astfel de exemple, am inceput sa fiu si eu mai atenta la aceste mici bucurii ale vietii, pe care le ignoram si le treceam cu vederea.

Aseara stateam in cada si eram fascinata de miile de bule cu aer ce erau lipide de fundul cazii. Voi le-ati vazut? …si am inceput sa le ating cu mana si ma fascina cum se ridicam la suprafata. In tot timpul asta sotul meu se spala pe dinti si la un moment dat i-am arat si lui noua mea descoperire. Reactia lui: a inceput sa zambeasca si a facut o grimaza de parca-mi spunea ca am luat-o putin razna. Asa ca mi-a dat de gandit!

Daca vezi pe cineva pe strada ca sta cu capul in sus si admira cerul…. iti spui in minte e NEBUN. Daca vezi pe cineva admirand florile intr-un parc…iti spui in minte e NEBUN si tot asa. Dar daca am trece putin prin filtru mintii si ne-am gandi de cate ori alergam intr-un du-te-vino continuu si uitam sa ne bucuram de lucruri mici, marunte dar aducatoare de liniste si fericire cred ca NEBUNII suntem noi.

poza apus
Uneori soarele n-apune la sfarsitul zilei..este acoperit de nori inca de la pranz!

“Oamenii preocupati sa-si castige existenta uita sa traiasca.” iar unii din pacate nici nu au timp sa-si dea seama, dispar in accidente stupide. RIP S.I.

 

Ti-a placut articolul?  Apasa pe manuta de mai jos si da-mi un like!

Esti de alta parere?  Scrie-mi parerea ta mai jos intr-un comentariu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *