May 15, 2015 admin 0Comment

Povestea a doua picioare. Dimineata cele doua picioare se trezesc primele. Inca inainte ca mintea sa se fi dezmeticit (…si tu mai dormi putin, in drumul spre baie, nu-i asa?), picioarele deja si-au inceput ziua de lucru.

picioare

Apoi in continuu sunt intr-un du-te vino. Atunci cand faci mancare, cand alergi dupa copil, cand calci, speli sau mergi la cumparaturi. Ele sunt tot timpul solicitate. Nu-mi spune ca mai stai pe scaun caci ele si atunci sunt solicitate asa ca pentru ele nu-i tocmai o pauza. Iar pana seara cand te intinzi in pat ele au muncit . Iar tu te vaiti ca lucrezi 8 ore pe zi??? ..ha ha ha.

Tu dupa ce vii de la serviciu vrei sa te odihnesti, vrei o pauza, vrei sa bei o cafea in tinda..pai n-ar vrea ele si picioarele, un mic rasfat inainte de culcare?

Eu zic ca da! Ca au si ele nevoie de un masaj, de-o curatare, caci doar asa sunt mai vioaie si functionale a doua zi. Prin urmare m-am inscris si eu la campania organizata de BUZZstore pentru testarea pilei Scholl Velvet Smooth Diamond Crystals, caci nu vroiam sa zica lumea ca n-am cap si d-aia e vai de picioarele mele.

20150325053827-banner-895x313

Si m-au selectat….. si am primit si coletul

IMG_1293

 

si apoi am inceput sa ma relaxez, scopul pilei este sa curete calcaiele, doar ca mie mi-a placut cel mai mult relaxarea momentului.

photo (1)

 

…si uite asa dupa o saptamana de folosit pila in fiecare seara am calcaiele mai catifelate (pot sa ma imbrac si eu cu un dres fara sa-l rup…va povesteam eu in Sunt cea mai neindemanatica femeie din lume? ¬†experienta mea cu dresurile) si pe langa asta sunt si mult mai ZEN!

Testeaza produse gratuit si tu daca vrei, fa-ti cont aici si inscrie-te la campaniile noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *