June 12, 2015 admin 5Comment

Eu am avut o copilarie superba (va mai spuneam eu si aici), cu aer curat de munte, cu parau in care-mi scaldam picioarele si cu bucate facute de bunica, care mai de care mai gustoase. Zilele astea mi-a fost dat sa-mi aduc aminte de socata pe care o facea bunica. Punea intr-un borcan mare (fermecat cred) niste flori de soc crescute in bataia vantului de munte si inflorite sub razele soarelui potrivit si niciodata prea arzator. Stiu ca stateam un timp si ranjeam langa borcan, iar ea ne spunea ca inca nu este gata si trebuie sa mai avem rabdare. Iar ziua urmatoare cand noi deja uitasem de borcanul fermecat venea zambind cu borcanul din beci (pivnita) si cand il punea pe masa de afara in caldura soarelui vedeam cum pe borcan se faceau broboane mici de apa. Era rece ca gheata! Ce cola, ce inghetata? Era magica!

Si asa cum va spuneam mai sus am redescoperit acest gust doar ca de data asta cu putin alcool, este vorba despre berea bergenbier cu soc. Nu stiu daca voi ati incercat-o, eu am incercat-o si va spun, e magica!

DSC_0003

Iar ca sa fie rece poti sa urmaresti muntii albastri de pe ambalaj. Cu cat sunt mai intes colorati cu atat este mai rece. Daca vrei sa fie ca gheata, asteapta-i sa fie albastru intens.

Am testat aceasta bere in campania buzzstore de lansare a noii tehnologii BergenbierMuntiAlbastri!

Vrei sa testezi si tu gasesti in acest articol, la inceput link-ul de inscriere.

5 thoughts on “Gustul copilariei cu un pic de alcool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *