July 29, 2015 admin 0Comment

Nu cred ca exista un birou in care sa nu existe razboiul aerului conditionat. Discutii continue despre cat este de cald/frig. Stim cu totii ca intodeauna sunt colegi care transpira si altii/de obicei altele care ingheata. Asa ca m-am gandit sa fac un mic ghid de urmarit pentru a trece mai usor peste stresul creat de aceste discutii.

aer conditionat

Pentru colegul care transpira si moare de cald la 26 grade Celsius

Dragul meu coleg, daca te imbraci vara in iulie cu camasa cu maneca lunga si ai adidasi tip gheata in picioare este mai mult ca sigur ca iti va fi cald. Iti recomand un tricou si o pereche de pantofi de vara in care sa nu-ti fiarba picioarele. Inteleg ca nu poti lucra daca iti este cald, dar accepta si tu ca trebuie sa lucram toti aici si nu putem sa stam nici noi cu pulovere pe noi.

Sfat: Cand iti este cald si spui ca nu poti sa suporti o asemenea caldura, adu-ti aminte cum este dimineata in metrou sau si mai rau, imagineaza-ti ca lucrezi la o covrigarie sau brutarie unde merg cuptoarele non-stop, acolo sigur te-ar intelege multa lume daca ai spune ca mori de cald, AICI NU. Stai linistit nu o sa faci insolatie! summer-830380_1920

Pentru colega zgribulita

(recunosc ca uneori sunt chiar eu, aceasta colega)

Draga mea, stiu ca este vara si vrei sa te imbraci cat mai sumar, doar ca atunci cand stai 9 ore intr-un birou unde stii ca temperatura este de 22-24 grade Celsius indicat este sa nu te imbraci in maieut de plaja si cu pantaloni extrem de scurti caci sunt sanse sa-ti fie frig.

Sfat: Imagineaza-ti ca esti la munte, e vara si ai urcat la cota 2000 dar nu te-ai gandit sa-ti iei niste haine cu tine, caci tinuta ta este mai potrivita pentru plaja decat pentru munte, prin urmare o sa-ti fie putin frig. Stai linistita nu o sa faci degeraturi!

frig-789916_1920

Pentru restul colegilor

Daca ne-am lua dupa unul dintre cei doi colegi (sau cele doua tabere, caci uneori se creaza tabere),trebuie sa va felicit.  Sunteti o specie adaptabila, care poate sa traiasca si in caldura insuportabila de 28 grade Celsius si in gerul de 24 de grade, fara sa tipe, sa se agite si sa fie vesnic nemultumiti 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *