February 1, 2016 admin 0Comment

Astazi duminica fiind, m-am hotarat sa-i fac repede o nou jucarie lui Radu. Si dupa ce am construit-o (nu cred ca a durat mai mult de 15 minute), am trimis si eu o poza cu jucaria cea noua, prietenilor (asa ca sa ma laud :))). Si am primit recomandarea sa o pun si pe blog caci este posibil sa-i intereseze si pe altii. Iar cum eu sunt copil ascultator iata ca am si facut o categorie noua pe blog unde o sa pun toate jucariile handmade pe care le-am facut pana acum.

Materialele pe care le folosesc sunt resturi sau bucati de carton, pe care inainte de a le arunca ma gandesc daca nu cumva as putea sa-i dau de lucru lui R. cel putin 30 de minute, fara sa-l las in fata televizorului la desene.

Asa ca proiectul de astazi a inceput asa:

-aveam o parte dintr-o cutie de la o jucarie primita acum 2 saptamani

IMG_20160131_145705

-apoi am folosit un sul de carton, de la prosoapele de hartie de bucatarie. Inca nu se terminase asa ca am infasurat hartia pe o sticla de plastic ca sa iau sulul :))

IMG_20160131_145747

– o jumatate de casoleta de plastic. Eu am gatit niste pulpe de pui si nu am aruncat casoleta ci am spalat-o caci stiam ca o sa-mi folosesca candva.

IMG_20160131_145757

-o banda dubla adeziva (puteti incerca si cu scotch dar cred ca nu tine tot asa de bine)

Daca nu aveti si urmeaza sa va cumparati, va recomand sa luati banda rosie caci aceasta tine cel mai bine. Deasemenea puteti sa folositi orice adeziv, lipici, picatura etc.

Am lipit sulul in interiorul cutiei de carton (atentie sa ramana spatiu indeajuns sus ca sa poata baga mana micutul vostru, iar casoleta am lipit-o  la baza cutiei).

-iar la final un elastic pentru bani (ca sa pot sa o agat de ceva). Poate sa stea se rezemata depinde de placerea fiecaruia.

Apoi aveam cateva cartonase hexagonale si i le-am dat sa se distreze. O alta varianta este sa-i da-ti cateva capace de la sticlele de plastic.

IMG_20160131_145836 IMG_20160131_145904 IMG_20160131_145909

Asta a iesit si pe R. l-a distrat foarte tare.

Jucarie handmade

Sunt convinsa ca se va mai juca mult cu noua jucarie, iar atunci cand o sa se strice nici n-o sa-mi para rau ca o arunc caci n-am dat o gramada de bani pe ea.:)

Sper ca ti-a fost de folos ideea si daca ti-a placut, un Like la pagina iraducu.com conteaza mult pentru mine. Merci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *