October 13, 2016 admin 0Comment

Cand am intrat in concediul prenatal am simtit o mare bucurie…asta primele zile. Dupa primele zile aveam senzatia ca sunt deja izolata de restul lumii si ca viata mea sociala se rezuma la facebook. M-as fi dus la plimbare dar n-aveam cu cine (toata lumea era la serviciu), m-as fi dus la cumparaturi dar banii trebuiau pastrati pentru ce urma sa vina (nastere, copil = CHELTUIELI), asa ca m-am apucat sa caut taskuri pe net si diverse idei de a face bani de acasa.

Recunosc ca unele variante nu mi-au inspirat incredere insa pe altele am zis sa le incerc. Asta am facut, aflati mai jos care sunt cele testate de mine si care mi-au adus si un beneficiu.

pregnant-1088240_1920

 

Am facut patru din cele 5 lucruri din lista de mai jos. Lucruri pe care le poti face ca sa castigi ceva bani (sau produse) de acasa.

1. Testarea produselor gratis – sunt mai multe platforme care fac asta. Adica tu te inscri iar in momentul in care ei au campanii completezi un chestionar si daca te-ai calificat, dupa ceva vreme primesti produsele pentru a le testa.

Eu am cont aici pe buzztore si aici pe buzzar .

Produsele testate de mine (si pe care le-am si pastrat gratis) sunt: un aspirator, o pila pentru calcaie, detergent de rufe, balsam, scutece, bere, crema de fata si cam atat imi amintesc acum.

Nota: este nevoie sa faci niste lucruri in urma testarii asa ca verificati si regulamentul site-ului/campaniei.

2. Completarea chestionarelor  online

M-am inscris aici si la alte cateva campanii care fac sondaje online. Am dat doar acest link pentru ca doar aici am reusit eu sa strang suma minima care sa-mi fie si platita.

Mecanismul este simplu. Completezi, zilnic, saptamanal depinde cand primesti chestionare, online si in momentul in care ai strans cred ca echivalentul a 100 RON poti solicita plata.

3. Realizarea unui blog – aici insa vorbim de o investitie initiala si ulterioara, multa perseverenta, creativitate si multa rabdare pana la a avea un beneficiu.

4.Realizarea unui vlog – si aici ca si in cazul blogului ai nevoie de ceva timp investit si de ceva bani investiti in aparatura de filmare.(poti sa incepi si cu telefonul, insa cu timpul o sa vrei mai mult)

5.Realizarea bijuteriilor hand made sau a decoratiunilor sau a lucrurilor de acest gen.

E adevarat ca nu te imbogatesti insa o rotunjire a veniturilor zic eu ca este bine venita si unde mai pui ca treci si peste sentimentul de inutilitate.

Mai stiti metode care ar putea sa fie adaugate in lista, le astept la comentarii?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *