March 15, 2017 admin 0Comment

Am promis ca voi tine acest jurnal, pentru mine si pentru voi parinti trecuti prin intrebari, griji si nelamuriri.

Continui seria “Jurnal de boala Kawasaki” cu statusul de la un an. (daca nu stiti inceputul gasiti toate articolele aici)

Despre mine

Poate ca nu pare relevant dar, da a existat un recul al experientei de atunci, frici aparute la cea mai simpla crestere a temperaturii micutului sau la cea mai mica pata aparuta pe corp.

Martie 2016 – luna in care am uitat de martisor, ziua mamei si primavara – luna in care mi-am mentinut puterea si increderea ca totul o sa fie bine ” fara sa exista alta posibilitate”. Putere venita dintr-o sursa total necunoscuta- Univers, D-zeu sau de la simplu statut de MAMA.

Martie 2017 – luna in care m-am bucurat de flori, martisoare, cadouri si am realizat ca “acum un an pe vremea asta eram in spital”.

Despre R. 

Controlul la inima din noiembrie ne-a confirmat iar ca este totul in regula, dar ca totul sa fie cat mai sigur am mers si la un control la o clinica privata ca sa mai cerem o parere si ca sa ne asiguram ca doi oameni ne-au spus ca este bine. Lucru care s-a si intamplat.

Revenim la control peste un an. Nu exista restrictii sau tratamente suplimentare. Dieta este una normala, are voie sa faca sport are voie sa faca ce vrea el.

Acum o saptamana insa a facut o alergie (banuiesc ca la detergentul de rufe lichid OMO).

Alergie la detergetul OMO

Recunosc ca m-am speriat destul de tare si revedeam un film urat, insa totul s-a terminat dupa 3 zile de Aerius.

Senzatia mea este ca are un fond alergic mostenit de la mine. Eu am avut cativa ani la rand un soi de alergie primavara si toamna la umezeala si contact cu rece (fie ca era o catarama metalica de la blugi, apa rece sau o bratara), acum pentru mine totul a disparut. Se pare insa ca R. a luat si cateva gene mai nefavorabile nu doar pe cele care i-au dat ochii albastri de la buni si incapatanarea de la mami.

In rest ne pregatim de gradinita si ne bucuram de fiecare raza de soare.

Pana atunci poti sa-mi dai un like pe pagina de facebook aici daca vrei sa nu pierzi continuarea sau daca vrei pur si simplu sa ma urmaresti. Pentru mine conteaza foarte mult. Multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *