April 16, 2018 admin 1Comment

Din momentul in care ai intrat la facultate se presupune ca deja ti-ai ales domeniul in care doresti sa activezi pe viitor. Daca programul iti permite sa te duci si la facultatea si sa ai si un loc de munca in paralel ar fi ideal deoarece majoritatea angajatorilor importanti doresc experienta. Un job part time in timpul facultatii te poate ajuta extrem de mult in momentul in care vei termina studiile si vei vrea sa te angajezi peun post cu norma intreaga. Inclusiv proiectele practice sau volutariatul te pot ajuta si pot spune despre tine ca esti o persoana responsabila.

Insa de multe ori facultatea se dovedeste a nu fi pe placul nostru si dorim altceva. Joburile sunt destule si putem gasi locuri libere de munca prin intermediul site-urilor de anunturi online unde nu mai exista companie care sa nu-si expuna publicului larg locurile vacante pentru care sunt cautati angajati.

Infomunca.ro prezinta solutia ideala pentru cautarea job-urilor ideale pentru preferintele si capacitatile tale.

Daca iti doresti locuri de munca in domeniul IT ar fi practic imposibil sa nu iti gasesti in orasul dorit deoarece sunt peste tot si din ce in ce mai multe companii care se ocupa cu IT-ul. Daca totusi doresti sa iti gasesti de munca in alt oras si vrei sa o iei de la zero, recomandarea mea ar fi sa cauti joburi in Cluj Napoca  pentru ca este un oras dezvoltat cu o economie in ascensiune.

O alta solutie ar fi sa iti locuri de munca in strainatate cauti mult mai bine platite dar cu dezavantajul distantei fata de casa, familie, prieteni.

Site-urile de anunturi sunt ofertante si pentru altfel de specializari un alt exemplu diferit fata de domeniul IT este ingineria. Din pacate facultatea nu construieste oameni care sa aiba foarte multe abilitati practice ci mai degraba teoretice. Prin urmare si aici sunt foarte utile proiectele individuale. De aceea orice firma cauta ingineri cu experienta pentru ca nu mai este nevoie sa fie formati ci doar sa fie introdci in procesele dorite asa ca site-urile de anunturi sunt mereu pline cu postari referitoare la locuri de munca in IT dar si cu locuri de munca in vanzari, un domeniu nelipsit din orice companie.

One thought on “Locuri de munca online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *