July 30, 2018 admin 0Comment

Da, si domnii sunt interesati de moda. De fapt, au fost interesati inca de la inceputurile istoriei artei vestimentare. Desigur, doar anumite clase sociale isi permiteau, cu secole in urma, sa fie la moda si asta pentru ca materialele erau scumpe si unele texturi erau chiar interzise oamenilor de rand. Insa, odata cu revolutia industriala, moda a inceput sa fie accesibila tuturor. In ziua de azi, domnii arata un interes din ce in ce mai mare pentru moda. Isi doresc sa fie in tendinte, sa poarte haine de la brand-uri renumite si sa arate cat mai bine.

Daca unii prefera hainele elegante sau business, sunt persoane, in special cei mai tineri, care prefera o tinuta care sa mearga la orice ocazie. Este vorba de tinuta casual a carei versatilitate o face extrem de practica. Tinuta casual are neapart in componenta doua elemente: tenisii si camasa. Desigur, nu oricine poarta aceste elemente va arata chic. Trebuie respectate cateva reguli. In primul rand este vorba de atitudine. Apoi este vorba de culori, imprimeuri si textura materialelor, deoarece felul in care le veti combina va ridica pe podium sau va va demonta intreaga tinuta. Conteaza extraordinar de mult si brand-ul. Produsele de firma sunt mult mai bune calitativ si acest lucru se va vedea in felul in care camasa “cade” pe cineva sau cum ii sta cuiva o perche de tenisi.

Daca doriti sa adoptati o astfel de tinuta puteti alege camasi de calitate de la magazinul online Answear care va ofera peste 800 de modele, de la branduri precum: Medicine, Only&Sons, Tommy Jeans, S. Oliver, Calvin Klein, Wrangler, Levi’s si multe altele. Ele pot sa fie completate pentru o tinuta smart casual ca la carte de o perche de tenisi converse de la Answear. Sunt renumiti si apreciati pe intreg mapamondul pentru faptul ca asigura un stil relaxat dar si cameleonic celui care ii poarta, fiind astazi folositi in toate activitatile zilnice fie ca e vorba de o simpla plimbare sau chiar de o intalnire de afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *