October 30, 2014 admin 0Comment

Nu sunt mama de multa vreme, ci de doar 3 luni 10 zile si cam 18 ore :)). In primele zile din aceasta frumoasa experienta nu stiam foarte mullte despre produsele pentru copii si pentru proaspete mamici. Recunosc mergeam pe principiul ca, in cazul produselor mai scumpe platesti de cele mai multe ori Brand-ul si nu calitatea. De cand am inceput sa folosesc biberoane, am cumparat mai multe tipuri, dar dupa ce le-am pus in sterilizator de cateva ori, fie se deformau, fie tetina nu se mai aseza cum trebuie si alte asemenea intamplari. Asa ca m-am hotarat sa incerc si ceva de la Avent (mi-am calcat pe suflet si am zis sa incerc si ceva cu un Brand in spate), mi-am cumparat un set starter pentru nou nascuti.

El arata asa,

biberoane pentru nou nascuti, avent..si contine:

  • doua biberoane de 125 de ml,
  • doua biberoane de 260 ml parca
  • o suzeta(care are si un capac) si este foarte practica
  • o perie pentru curatat biberoanele

Recunosc ca sunt mult superioare altor marci, rezista cu stoicism, arata foarte bine si dupa mai multe sterilizari, sunt usor de manevrat atat pentru mamici cat si pentru pitici:)) !

De data asta brand-ul si-a spus cuvantul iar eu personal o sa aleg acest set  de fiecare data cand o sa-i fac un cadou unui nou nascut (sau mai bine spus mamei lui). Este cadoul ideal in astfel de situatii. Credeti-ma este imposibil sa nu fie util, este bun si nu costa exagerat de mult (in jur de 150-160 lei). Daca faci o comparatie cu biberoanele ieftine (10, 15 lei…este adevarat ca o sa cumperi 10 buc, dar o sa te enervezi si nu o sa le pastrezi o perioada asa de lunga cum le pastrezi pe acestea).

Si daca tot am fost convinsa de biberoane sa va povestesc cum a fost cu pompa de san.

Aveam o pompa de san manuala cu pompita. Trebuia sa folosesc doua maini cand o manevram si trebuia sa ma uit continuu la ea caci riscam sa curga lapticul pe langa. Era asa enervanta… pe langa asta nu puteam sa o folosesc in dormitor caci pompita se umfla si dezumfla si scotea un sunet care imi trezea bebelusul. Dupa multi nervi, mi-am luat si o pompa de san dar nu electrica ci tot manuala dar cu clapita. Am ales tot Avent si am fost asa de multumita de ea incat am recomandat-o tuturor. Asa arata:

pompa de san manuala avent

 

Sper ca v-au ajutat recomandarile mele. Pe curand!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *