November 10, 2014 admin 0Comment

Vine luna decembrie si ne bucuram de cadouri. Primul care ne aduce cadouri sau nuieluse (depinde de cat de cuminti am fost) este Mos Nicolae pe 6 decembrie. Eu nu stiu daca am fost tocmai cuminte, insa m-am gandit sa-i atrag atentia mosului cu niste ghetute noi, colorate care sa-l faca sa lase cat mai multe cadouri in ele. Ce ziceti, o sa functioneze?

Prima oara am cautat cizme de dama prin online si m-au cucerit cele de mai jos. Este un model pe care nu l-am mai vazut in alte magazine si fiind asa frumos si deosebit, Mosului o sa-i placa si o sa lase multe cadouri in ele. Ma gandesc ca poate s-a plictisit si el sa vada aceleasi cizme negre simple, la usa tuturor.

Cizme de dama deosebite
Cizme de dama deosebite

Ma pun in locul lui. Daca in fiecare casa as vedea cizmele pentru barbati negre simple, cizmele pentru femei tot negre simple si doar cizmele pentru copii colorate, as pune cele mai multe cadouri in cele ale copiilor. Voi n-ati face tot asa in locul lui?

cizme copii cizme dama negreghete barbati

 

 

 

 

 

 

Asta explica de ce copii primesc cele mai multe cadouri. Asa ca o sa-l pacalesc daca si ale mele vor fi colorate. 🙂

Zis si facut: am intrat pe site-ul celor de la kalapod.ro, am dat comanda si transportul este gratuit pentru comenzile de peste 99 de lei. Iar daca se intampla sa nu mi se potriveasca marimea, returul este gratuit. In concluzie ce poate sa fie mai comod.

Acum nu-mi ramane decat sa-mi pun planul malefic in aplicare si sa astept sa vina 6 decembrie iar anul asta eu primesc cele mai multe cadouri.

Daca va intalniti cu el, va rog sa nu ma dati de gol, ca daca se prinde cred ca in loc de nuielusa o sa-mi lase un copac plin cu nuiele :)).

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *