November 16, 2014 admin 1Comment

Stau si ma intreb cine a inventat timpul si pentru ce? Oare n-am fi trait mai bine daca timpul n-ar exista? Daca am fi trait asa atemporal, fara nicio grija, fara niciun complex cu privire la varsta, oare n-am trai mai mult si mai fericiti?

Cu gandul ca in curand implinesc cativa anisori, (20 :)) )luna asta ma gandeam, oare nu ne-am comporta mai  frumos unii cu altii fara timp. Bunicii si parintii nu ne-ar m-ai barai cu fraza: Invata de la mine ca tu nu ai anii mei s.a.md.

Ma gandesc de multe ori sa le dau liber intr-o zi ceasurilor din casa si sa nu ma intereseze … dar uite asa imi dau seama ca trebuie sa fac ceva la o ora anume si trebuie sa le chem iar la serviciu 🙂 .

Nu ma intelegeti gresit imi plac mult ceasurile, mai ales al meu ceas de dama, care da o finete mainii, dar pe care imi place sa-l port ca pe o bijuterie.

ceas de dama

Mi se pare si, cel mai inspirat cadou pentru un barbat. De obicei cand trebuie sa fac un cadou pentru un barbat si sunt in pana de idei, iar bugetul imi permite, aleg ceasurile barbatesti Casio. Dar faptul ca ele masoara timpul nu-mi place.

Mi-ar placea sa poti sa cumperi timp de la piata si astfel n-as mai fi stresata ca trece timpul, ca imbatranesc , ca am intarziat si asa mai departe. O idee de genul asta era  prezentata si in filmul In Time, nu stiu daca l-ati vazut. Mie mi-a placut foarte mult. Dar asta e cumva alta poveste.

Asa cum va spuneam la inceput caut timp si gasesc ceas…cum sa rezolv aceasta problema…ma poate ajuta cineva?

Am o provocare pentru voi : Cum credeti ca ar fi viata fara ceas?

One thought on “Caut timp si gasesc ceas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *